Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 1 éve vagyok együtt eddig nem volt olyan h 3 napnál hosszab ideig ne sexeljük. Tegnap 6. éjszaka probálkoztam és elutasított szakitáson gondolkozok?
Bakker. HA te szereted őt, megtehetnél érte annyit, hogy kicsit elfelejted a szexéhséged és beszélsz vele, mi a baja. Remélem, hamar kidob.
Barom.
Hát ez gáz. Sztem segíts a csajon és mond meg neki h vége. Jobb lesz neki így. Am hány éves vagy? 14-15? Azoknak jár állandóan a kiverésen meg a leszopáson az eszük... Egy kapcsolat nem csak ebből áll, persze fontos része, de NEM MINDEN!!!! Most így előttem van ahogy beszélgetsz a csajjal: -Szia, dugunk? -most ne, fáj a hasam, meg szar kedvem van. -oké, de akkor szopjá' má' le!
SZÁNALMAS BMEG! (lehet lepontozni)
HAHÓ! HALLASZ?? HA TE SZERETED, ELFELEJTHETNÉD egy kicsit a szo pás, du gás, b@szás témádat és foglalkoznál a barátnőddel. De mivel te nem szereted, ezért csak az jár a fejedben, hogy ha beteg is, azér leszophatna.
Én leharapnám a tőből a kis pö csöd, aztán nézhetnél, te kisfiú.
NEM.
Te: ha szereted, megérthetnéd és kibírhatnál egy hetet maszturbálással, nem, kedves kérdező?
Ja, nem mert hogy te önző vagy és szexéhes...és nem tesz jót az egódnak sem, hogy hiába próbálkozol már 6 napja, igaz? Meg is érdemled...
azta erre nem tudok mit írni....
egy nagy tahó vagy!
jó h. nem várod el tőlle, h. megrágja a kajádat, és fenyomja a seggedbe, h. ne kelljen még emésztened sem!
sajnálom a barátbőd, és egyben megis értem h. miért nem akar veled lenni....
*_*
Utolsónál a pont! És akkora paraszt vagy, hogy a túrórudit is bicskával eszed.. nagyon nagyon gáz...
sztem csapj fel stricinek, az neked való: nem kell szeretni a lányokat ahhoz h megdughasd őket és még pénzed is lesz..idióta.
nocomment.... undorító
az én barátom megérti ha nincs szex akár 2-3 hétig is hasfájásom fáradtságom és egyéb bajaim miatt
és megért és majd bepótoljuk
szegény barátnődet nagyon sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!