Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy fiutól?

Figyelt kérdés
a barátom pince bulit rendez ahova 1500 " a beugró"-másféléve járunk a buli az ö pincéjukbe lesz.az normális h tőlem is elkérte az 1500-öt.szerintem ez egy kicsit par*szt dolog,vagyis igazából nemtudom elkönyvelni h ez normáli svagy nem.Jelzem a saját szempontombol nem a pénz számít csak kicsit meglepődtem..
2013. jún. 23. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, mit szólna ha bevágnád, hogy inkább a barátnőiddel mész máshova bulizni azon az estén:D
2013. jún. 23. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Xenoval jársz? :D
2013. jún. 23. 20:51
 3/13 anonim válasza:
én a helyedben bele tömtem volna a szájába a pénzt és abban a pillanatban szakítottam volna... ez nagyon nagy parasztság!!!
2013. jún. 23. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
ez Xenó XDD
2013. jún. 23. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
o_O..hát eléggé paraszt..
2013. jún. 23. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha közeledni próbál hozzád közöld hogy 10.000,- , aztán hagyd ott.

Ha ezt megteszi veled mit fog tenni ha netán a felesége leszel.

2013. jún. 23. 21:01
 7/13 anonim válasza:
ez most komoly?most lépj le rögtön!csak egy kérdés: h tudtál egyáltalán ennyi időt együtt lenni ezzel az emberrel??
2013. jún. 23. 21:54
 8/13 anonim válasza:
az ilyen férfinak nem nevezhető emberek hoznak szégyent a férfiakra...véleményem szerint keress valaki mást ,akinek több esze van és férfiként viselkedik,mert nem vagyunk mind ilyenek...szóval kedves lányok nem kell ám általános következtetést levonni,csak rossz helyen keresgéltek...!
2013. jún. 23. 22:19
 9/13 anonim válasza:
remélem ez vicc xD én még ilyenről nem hallottam...bocs de egy tuskó a barátod:D hogy a kérdésre is válaszoljak ,nem ez nem normális dolog.és mondd meg neki nyugodtan nehogy még te érezd szarul magad ,egyértelmű h nem a pénzről van szó...ő meg csak maradjon magának!
2013. jún. 23. 22:44
 10/13 anonim válasza:
szerintem ha elfogadja tőled a zsét ezt toldd be :"Hé paraszt melyik út megyen itt Budára?":D:D:D röhögd szembe,és felejtsd el! ezentul max viccként jusson eszedbe a csávó xD
2013. jún. 23. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!