Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy fiutól?
Figyelt kérdés
a barátom pince bulit rendez ahova 1500 " a beugró"-másféléve járunk a buli az ö pincéjukbe lesz.az normális h tőlem is elkérte az 1500-öt.szerintem ez egy kicsit par*szt dolog,vagyis igazából nemtudom elkönyvelni h ez normáli svagy nem.Jelzem a saját szempontombol nem a pénz számít csak kicsit meglepődtem..2013. jún. 23. 20:48
1/13 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, mit szólna ha bevágnád, hogy inkább a barátnőiddel mész máshova bulizni azon az estén:D
3/13 anonim válasza:
én a helyedben bele tömtem volna a szájába a pénzt és abban a pillanatban szakítottam volna... ez nagyon nagy parasztság!!!
6/13 anonim válasza:
Ha közeledni próbál hozzád közöld hogy 10.000,- , aztán hagyd ott.
Ha ezt megteszi veled mit fog tenni ha netán a felesége leszel.
7/13 anonim válasza:
ez most komoly?most lépj le rögtön!csak egy kérdés: h tudtál egyáltalán ennyi időt együtt lenni ezzel az emberrel??
8/13 anonim válasza:
az ilyen férfinak nem nevezhető emberek hoznak szégyent a férfiakra...véleményem szerint keress valaki mást ,akinek több esze van és férfiként viselkedik,mert nem vagyunk mind ilyenek...szóval kedves lányok nem kell ám általános következtetést levonni,csak rossz helyen keresgéltek...!
9/13 anonim válasza:
remélem ez vicc xD én még ilyenről nem hallottam...bocs de egy tuskó a barátod:D hogy a kérdésre is válaszoljak ,nem ez nem normális dolog.és mondd meg neki nyugodtan nehogy még te érezd szarul magad ,egyértelmű h nem a pénzről van szó...ő meg csak maradjon magának!
10/13 anonim válasza:
szerintem ha elfogadja tőled a zsét ezt toldd be :"Hé paraszt melyik út megyen itt Budára?":D:D:D röhögd szembe,és felejtsd el! ezentul max viccként jusson eszedbe a csávó xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!