Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha egy 19 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy 19 éves lány oda meg vissza egy 15 éves fiútól, sőt mondhatni szerelmes belé?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömről, barátnőmről van szó, aki teljesen úgy viselkedik, ha valaki szerelmes. De egyrészt a fiúnak sem közömbös. Van kialakulóban valami. BEtegesnek kell ezt tartani vagy normálisnak is nevezhető? Vagy inkább tanácsoljam a csajnak inkább hagyja az egészet?
2009. szept. 6. 00:56
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Betegesnek nevezni kissé erős,de furcsa-maradjunk annyiban. Szerintem nem müködöképes egy ilyen kapcsolat.Nem a 4 év különbség miatt,mert az egyáltalán nemsok,csak ebben a felállásban,hogy 19-15 a lány javára.Egy 15 éves kis takonypóc fiu nem igazán tud megadni semmit egy 19 éves lánynak.
2009. szept. 6. 01:03
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Szandikaaa csak nem te vagy az???
2009. szept. 6. 01:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen... Vannak óriási retard 15 évesek, viszont vannak olyanok akik testileg-lelkileg elmennek 17-18nak is. Szóval szerintem lazán működhet ez a kapcsolat, ha normális értelmi szinten van mind2 személy...
2009. szept. 6. 01:40
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
De semmiféleképpen nem beteget... (előző)
2009. szept. 6. 01:40
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szandika lebuktal! Dontse el a baratnod, bar nem lesz hosszu tavu a kapcsolat az biztos
2009. szept. 6. 04:17
 6/9 A kérdező kommentje:

megnyugtatlak semmiféle Szandikáról vagy kiről is nincs szó...Egyébként nem ismerem a srácot, hogy tudjam értelmileg milyen, de kinézetre mondhatni idősebb, mint akár a velem egykorúak.

Látom nem ítélik el annyira, mint ahogy gondoltam.

2009. szept. 6. 08:11
 7/9 anonim ***** válasza:
főleg, ha te vagy az a pics@, aki járni akar vele :D.
2009. szept. 6. 10:36
 8/9 A kérdező kommentje:

Mindegy én nem fogok lealacsonyodni ilyenek szintjére mint te...

Csakhogy tudd férjem és gyerekem is van, ha meg annak titulálsz nem érdekel.

2009. szept. 6. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Oké, megbeszéltük.
2009. szept. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!