Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig a csúnya pasiknak van a legnagyobb önbizalmuk és ők akarnak szép lányt maguknak, miközben a helyes pasik sokkal elnézőbbek a lányokkal?
Én komolyan mondom nem értem ezt... sztem egy csomó pasi belesem néz a tükörbe , igénytelennek meg ilyenek és közben átlagos kinézető lányokat szólnak le-mellesleg örülnének ha olyan barátnőjük lenne ...
Itt is olvasgatom a kommenteket és némelyik fiú olyan beképzelt dolgokat ír, hogy ez hihtetlen...jó nyilván, nem látom őket nem is ismerem de nem hiszem, h valami szex istenek lennének :DD
:DDD
hát köszönöm :D
Csak felidegesít ez, hogy miért szól be nekem még az után miután én visszautasítom, ezt normálisan kéne fogadnia és nem nagyképűen.Ez elég sok pasira jellemző...
Én tényleg jó pasi vagyok! Eskü! ;)
26F
14
Nincs mit. Szóljál máskor is nyugodtan:D
Kérdező, ha nem találsz pasit akkor az azt jelenti, hogy csúnya vagy:
"h a jó pasikat nekem kell "felszednem" mert ők bezzeg nem jönnének oda"
Szóval akkor, nem éppen örülnek a csávók, hogy közeledni próbálsz, így nincs is barátod:DDD
Najó , nem szívom a véred most már, de ez amúgy így jogos:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!