Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes a barátomnak megemlíteni, hogy zavar, hogy más lányoknak írogat?

Figyelt kérdés
Ez egy friss kapcsolat és úgy gondolom az ő részéről egy kicsit bunkóság,hogy azt írta egy idegen lánynak(tuti, hogy idegen), hogy "aludjon nála". Engem mondjuk nagyon zavar, de félek attól, hogy azt fogja mondani, csak szórakozott és felfújom. Vagy van okom a féltékenységre?(Nem ez az első eset, hogy ilyesmit tapasztalok)
2013. jún. 23. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez nagyon durva ekkora egy taplót...lehet nem is kéne beszélj vele annyit se ér...csak szó nélkül lelépni és többet nem keresni és nem hagyni h keressen...nehogymár ne érdemelj ennél jobbat
2013. jún. 23. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:

De akkor nem privátban írogatott neki, hanem nyilvánosan?! Jó ég! Bár nem is tudom, melyik a rosszabb... Így téged aláz meg, de az se jobb ha suttyomban csinálja.

Dobd ki!

2013. jún. 23. 20:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy privátban írogat-e valakinek, mert nem törtem fel a facebookját vagy ilyesmi :) De ezt egy nyilvános csoportba írta egy csajnak, amit ugye az üzenőfalon is kijelez...
2013. jún. 23. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Mekkora gerinctelen féreg! Azonnal dobd ki, sokkal jobbat érdemelsz. Létezik ám olyan pasi is, aki nem megy rögtön más csajra ha vele jársz, tudod? Áhh, úgysem hallgatsz rám és majd 2-3 hét múlva itt fogsz sírni, hogy a "Pasim megcsalt, mit tegyek...."....na mindegy én megmondtam
2013. jún. 23. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!