Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak a párjának?
Van egy lány, akivel a neten ismerkedtünk meg. Elkezdtünk levelezni, direkt rákérdeztem, hogy szingli-e vagy sem. Azt mondta szingli.
1 hónapja levelezünk, és kezdtem megszeretni.
Ekkor utána néztem a közösségi oldalakon (tudtam hova jár egyetemre, mi a neve), és megdöbbenve láttam, hogy párkapcsolatban él. És minden jel arra mutat, hogy közel sem ebben az egy hónapban szedte fel a pasiját.
Ez eléggé mellbe vágott. Tudta, hogy mennyire óvatos vagyok a nőkkel, mert nem sok jót kaptam tőlük idáig, és ennek ellenére hazudott nekem. Élvezte, hogy nőként tekintek rá, és hogy már beszélgettünk arról, hogy valamikor találkoznunk is kéne. A pasiját meg szándékosan eltitkolta.
Szerintetek kéne szólnom a pasijának, hogy mit csinál a barátnője szabadidejében? Esetleg elküldhetem neki a levelezésünket is, hogy a saját szemével győződjön meg róla, hogy a lány szinglinek tartja magát... legalábbis ha megkérdezik tőle.
Ja, hogy a levelezőpartner nem partner?
Akkor sem hiszem el.
Kedves Kérdező!
#1 vagyok, és nő.
Elnézést kérek ha túl nyers voltam. Nem az volt a célom, hogy megbántsalak, hanem az, hogy kicsit katonásabb stílusban felrázzalak. Ha bosszút állsz, akkor azzal nem leszel boldogabb. Ne alacsonyodj le a lány szintjére.
Én kicsit más szemszögből látom a dolgokat.
Nő vagyok, elég régóta párkapcsolatban, boldogan.
Ha az én pasim ilyet csinálna, nem szeretnék tudni róla.
Amíg megkapom a számomra szükséges szeretet-mennyiséget, baromira nem érdekel h a fennmaradó többletével mit csinál.
Két dolog van, ami zavarna:
a) ha megfertőzne vmi begyűjtött nyavalyával
b) ha tudnék róla
Tehát ha nekem írna vmi csajszi h az emberem vele is kavar, rohadt mérges lennék.
És hozzáteszem, ez nem "nyitott kapcsolat", tehát nem arról van szó h kifejezetten támogatom a több szálon való futást, sőt. De boldog vagyok vele, és ha ebbe neki más is belefér, hát legyen - csak ne tudjak róla, ne is sejtsem :)
De tudom, h a férfiak ennél sokkal inkább kisajátító természetűek. Az enyém is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!