Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szóljak a párjának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szóljak a párjának?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel a neten ismerkedtünk meg. Elkezdtünk levelezni, direkt rákérdeztem, hogy szingli-e vagy sem. Azt mondta szingli.

1 hónapja levelezünk, és kezdtem megszeretni.

Ekkor utána néztem a közösségi oldalakon (tudtam hova jár egyetemre, mi a neve), és megdöbbenve láttam, hogy párkapcsolatban él. És minden jel arra mutat, hogy közel sem ebben az egy hónapban szedte fel a pasiját.

Ez eléggé mellbe vágott. Tudta, hogy mennyire óvatos vagyok a nőkkel, mert nem sok jót kaptam tőlük idáig, és ennek ellenére hazudott nekem. Élvezte, hogy nőként tekintek rá, és hogy már beszélgettünk arról, hogy valamikor találkoznunk is kéne. A pasiját meg szándékosan eltitkolta.

Szerintetek kéne szólnom a pasijának, hogy mit csinál a barátnője szabadidejében? Esetleg elküldhetem neki a levelezésünket is, hogy a saját szemével győződjön meg róla, hogy a lány szinglinek tartja magát... legalábbis ha megkérdezik tőle.

2013. jún. 23. 18:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ja, hogy a levelezőpartner nem partner?

Akkor sem hiszem el.

2013. jún. 23. 18:23
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kérdező!

#1 vagyok, és nő.

Elnézést kérek ha túl nyers voltam. Nem az volt a célom, hogy megbántsalak, hanem az, hogy kicsit katonásabb stílusban felrázzalak. Ha bosszút állsz, akkor azzal nem leszel boldogabb. Ne alacsonyodj le a lány szintjére.

2013. jún. 23. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy ne szólj neki. A lánnyal megpróbálhatod "megbeszélni" a dolgot, de a pasijához semmi közöd. Kicsit bosszúszaga van így nekem.
2013. jún. 23. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
aha szóval a kérdező becsületéért aggódsz, és nem azért, hogy a nőtársad le ne bukjon, ahaa
2013. jún. 23. 18:30
 15/22 anonim ***** válasza:
4. válaszoló vagyok! Egyébként, én már voltam olyan helyzetben, hogy ilyen miatt nekem szóltak, az exem ismerkedett neten, magát szinglinek beállítva, és átküldték a beszélgetést. Annyiból volt más a dolog, hogy a legjobb barátnőm lakótársára nyomult rá.(pech, nem tudta, hogy vannak ilyen szálak. :D) Barátnőmtől tudtam meg az infót így, és bár nagyon fájt, de benne totál megbíztam, és jobb volt, hogy kiderült az igazság...csak ugye a te esetedben, te egy idegen vagy a pár számára, és így lehet, hogy jobb nem beleavatkozni...
2013. jún. 23. 18:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én férfiként örülnék, ha valakiben lenne annyi, hogy felvilágosítana, hogy a barátnőm egy másik pasival készül találkozgatni.
2013. jún. 23. 18:44
 17/22 anonim válasza:
56%

Én kicsit más szemszögből látom a dolgokat.

Nő vagyok, elég régóta párkapcsolatban, boldogan.

Ha az én pasim ilyet csinálna, nem szeretnék tudni róla.

Amíg megkapom a számomra szükséges szeretet-mennyiséget, baromira nem érdekel h a fennmaradó többletével mit csinál.

Két dolog van, ami zavarna:

a) ha megfertőzne vmi begyűjtött nyavalyával

b) ha tudnék róla

Tehát ha nekem írna vmi csajszi h az emberem vele is kavar, rohadt mérges lennék.

És hozzáteszem, ez nem "nyitott kapcsolat", tehát nem arról van szó h kifejezetten támogatom a több szálon való futást, sőt. De boldog vagyok vele, és ha ebbe neki más is belefér, hát legyen - csak ne tudjak róla, ne is sejtsem :)

De tudom, h a férfiak ennél sokkal inkább kisajátító természetűek. Az enyém is :S

2013. jún. 23. 18:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is tudni akarnék erről a csaj pasija helyében!
2013. jún. 23. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
17-est felpontoztam, mert jólelkű vagyok
2013. jún. 23. 19:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Tudom,édes a bosszú,de nem vezet jóra,és nem érsz el vele semmit.A harag rossz tanácsadó,és nem mellékesen,bármit csinálsz és bármilyen szándék vezérel,úgyis Te leszel a fekete bárány,Te fogsz rosszul kijönni az egészből.A tapasztalat mondatja ezt velem.
2013. jún. 23. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!