Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szóljak a párjának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szóljak a párjának?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel a neten ismerkedtünk meg. Elkezdtünk levelezni, direkt rákérdeztem, hogy szingli-e vagy sem. Azt mondta szingli.

1 hónapja levelezünk, és kezdtem megszeretni.

Ekkor utána néztem a közösségi oldalakon (tudtam hova jár egyetemre, mi a neve), és megdöbbenve láttam, hogy párkapcsolatban él. És minden jel arra mutat, hogy közel sem ebben az egy hónapban szedte fel a pasiját.

Ez eléggé mellbe vágott. Tudta, hogy mennyire óvatos vagyok a nőkkel, mert nem sok jót kaptam tőlük idáig, és ennek ellenére hazudott nekem. Élvezte, hogy nőként tekintek rá, és hogy már beszélgettünk arról, hogy valamikor találkoznunk is kéne. A pasiját meg szándékosan eltitkolta.

Szerintetek kéne szólnom a pasijának, hogy mit csinál a barátnője szabadidejében? Esetleg elküldhetem neki a levelezésünket is, hogy a saját szemével győződjön meg róla, hogy a lány szinglinek tartja magát... legalábbis ha megkérdezik tőle.

2013. jún. 23. 18:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%

Ez iszonyat pitiáner bosszúállás.

Bár tudom, téged pusztán a jóindulat vezérel, hogy megments egy tökismeretlen pasit, akinek az életéhez semmi közöd.

Mi lenne ha inkább méltósággal továbblépnél?

2013. jún. 23. 18:12
 2/22 A kérdező kommentje:
Véletlenül nő vagy?
2013. jún. 23. 18:13
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Mondd meg a lánynak, hogy mesélje ezt el az egészet a barátjának. Írjon neki, print sreen és küldje el neked a bizonyítékot, ellenkező esetben te írsz a barátjának. Szerintem így lenne fair. És akármit is mondd ezekután a lány, ne is barátkozz vele...
2013. jún. 23. 18:14
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Ez jó kérdés...Végül is, ez kettejük kapcsolata, nem nagyon tartozik rád, bár, nem szép amit a csaj csinál, lehet megérdemelné, hogy kivágja a pasija, a srác meg egy rendes lányt, viszont nem látsz bele a kapcsolatukba...Amúgy az is lehet, hogy nem is hinne neked a srác, a csaj meg kimagyarázná magát, bár ez már mindegy is lenne a te szempontodból azt hiszem. :)
2013. jún. 23. 18:15
 5/22 A kérdező kommentje:

Legszívesebben hagynám a fenébe. De már besokalltam, hogy mindenki belém törli a lábát.

Ebben az esetben ráadásul tudta is, hogy már többször megégettem magam...

Igazad van, úgy fair, hogy ő küldje el. (bár honnan tudjam, hogy tényleg el is küldte, nem csak mondja?)

2013. jún. 23. 18:16
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem wamzerkednék, tudja majd meg a pasi mástól. De azonnal megszakítanék minden kapcsolatot vele, mihelyst meggyőződnék, hogy élő a párkapcsolata és nem csak úgy felejtette az adatlapját.
2013. jún. 23. 18:18
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
ne szólj, menekülj!
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
őszintén szólva elég hihetetlennek tartom, hogy valaki, a ki a neten él és ismerkedik, egy hónap után nézi meg a partnere akármilyen profilját.
 9/22 A kérdező kommentje:
partnerem? nem a partnerem. levelezgettünk... ennyi.
2013. jún. 23. 18:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
ne szólj neki, de a csajt tréfáld meg valahogy... Ha érted
2013. jún. 23. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!