Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak a párjának?
Van egy lány, akivel a neten ismerkedtünk meg. Elkezdtünk levelezni, direkt rákérdeztem, hogy szingli-e vagy sem. Azt mondta szingli.
1 hónapja levelezünk, és kezdtem megszeretni.
Ekkor utána néztem a közösségi oldalakon (tudtam hova jár egyetemre, mi a neve), és megdöbbenve láttam, hogy párkapcsolatban él. És minden jel arra mutat, hogy közel sem ebben az egy hónapban szedte fel a pasiját.
Ez eléggé mellbe vágott. Tudta, hogy mennyire óvatos vagyok a nőkkel, mert nem sok jót kaptam tőlük idáig, és ennek ellenére hazudott nekem. Élvezte, hogy nőként tekintek rá, és hogy már beszélgettünk arról, hogy valamikor találkoznunk is kéne. A pasiját meg szándékosan eltitkolta.
Szerintetek kéne szólnom a pasijának, hogy mit csinál a barátnője szabadidejében? Esetleg elküldhetem neki a levelezésünket is, hogy a saját szemével győződjön meg róla, hogy a lány szinglinek tartja magát... legalábbis ha megkérdezik tőle.
Ez iszonyat pitiáner bosszúállás.
Bár tudom, téged pusztán a jóindulat vezérel, hogy megments egy tökismeretlen pasit, akinek az életéhez semmi közöd.
Mi lenne ha inkább méltósággal továbblépnél?
Legszívesebben hagynám a fenébe. De már besokalltam, hogy mindenki belém törli a lábát.
Ebben az esetben ráadásul tudta is, hogy már többször megégettem magam...
Igazad van, úgy fair, hogy ő küldje el. (bár honnan tudjam, hogy tényleg el is küldte, nem csak mondja?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!