Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha nem érzem a párom hiányát olyan elviselhetetlennek már két hónap után?
Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt a barátommal, szeretem őt, távkapcsolatban élünk és mindig amikor elmegy vagy megyek tőle akkor hiányzik csak nagyon(hétvégén vagyunk együtt csak, meg még szünetekben) utána egész kibírható. Pedig szeretem mindennél jobban. Normális ez? Kösözönöm a válaszokat előre is.2009. okt. 13. 09:58
1/6 anonim 

válasza:

Nem mindenki szerelme egyforma erős, talán ez nálatok természetes. Attól nem lesz erősebb a szerelem, ha jobban hiányolod. A lényeg az, hogy te tudod, hogy igazán szereted. Ha ő is téged, akkor nincs baj.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szeretjük egymást pedig.. Épp ezért félek attól h ha így folytatódna, nem-e futna zátonyra a kapcsolatunk... nagyon nem szeretném.
2009. okt. 13. 10:08
3/6 anonim 

válasza:

mi is távkapcsban élünk, és igen, vannak olyan időszakok amikor kicsit kevésbé hiányzik. ilyenek a napközbeni időszakok. este eszembejut, plussz akkor szoktunk beszélgetni. de vannak időszakok amikor nagyon hiányzik. mindenki máshogy éli meg. nyugi :)
4/6 anonim 

válasza:

sztem ez így természetes. hozzászoktál h nincs veled mindig. attól temég ugyanúgy szereted, csak képes vagy mással is foglalkozni, mint azzal h jajjj...nincs velem. így ugyanis kibírhatatlan, ha a csaj egyfolytában, mindennap csak ezen rágósdik h jajj....nincs velem. ennek előbbutóbb alább ekll hagynia, mert különben kikészül. azmeg nem normális. hidd el, így normális ahogy veled van
5/6 A kérdező kommentje:
Jólvan megnyugodtam, köszönöm. :)
2009. okt. 13. 14:00
6/6 anonim válasza:
Ez természetes!!Egy egészséges férfi/nő több vasat tart a tűzben,ezek feledtetik a másik hiányát!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!