Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymaganyoscsaj kérdése:

Hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy idősebb fiúval járok?

Figyelt kérdés

A fiúm 3 évvel idősebb nálam, de anyukám kifejezett azt mondta hogy maxikum az n korosztályomból....de ő belé vagyok szerelmes...

Hogyan mondjam meg neki?

2013. jún. 22. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Am 3 éve pont tökéletes különbség. :)
2013. jún. 22. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy??
2013. jún. 22. 22:26
 3/10 anonim válasza:
Kérdezd tőle meg, hogy mi lenne ha egy idősebb fiúd lenne. És így.
2013. jún. 22. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:

ne sértődj meg de jó nagy hülye anyád van.

Lány - fiu kozott a 2-3 év az ideális korkülönbség

2013. jún. 22. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Apád mit mond??
2013. jún. 22. 22:28
 6/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok, de anyukám aggódik értem mert őt...így erőszakolták meg kiskorában...na,,,
2013. jún. 22. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség, hogy nem engedi, hogy idősebbel járj. Én 12 évvel idősebbel voltam együtt több mint 2 évig és elfogadták azt is, elfogadtattam velük, hogy nem lesz hozzám korban közel álló barátom. Szerintem ezt simán meg lehet érteni, 3 év nem sok, főleg, hogy a férfiak később érnek.
2013. jún. 22. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocs, de anyád gyári hibás.

Oké, értem, hogy őt egy nála 3 évvel idősebb erőszakolta meg. Az, hogy ebből arra következtet, hogy minden olyan, aki 3 évvel idősebbnálad, meg fog erőszakolni, enyhén szólva marhaság. Mint ahogy az is marhaság, hogy aki mondjuk veled egykorú, az mindenképp kedves, és aranyos lesz.

2013. jún. 22. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:

azért mert vele ezt történt, ez nem törvényszerű

nem kell a gyereket előre félteni, meg kell tanulni neki is vigyázni magára, jó lenne ha nem általánosítana

amúgy mond meg neki, mert inkább tőled tudja meg N

2013. jún. 22. 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokkal idősebb pasival kellene hogy legyél, aki helyrerázná az agyad! És akkor talán nem lennél olyan hülye hogy a barátnődet nyaljad ki!
2013. nov. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!