Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz már pasim? Velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz már pasim? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Csak egy szerethető és szeretetet adó pasit szeretnék ehelyett mindig átvernek. :(
2013. jún. 22. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én is nagyon el vagyok szomorodva mert már bíztam benne hogy végre lesz valakim, normális volt velem stb erre kiderült hogy csak szexre akart volna.
2013. jún. 22. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:

mért ne lenne ??

ne sopánkodj..

ilyet bárhol találsz.. szemezgess van elég.. rendes aranyos fiú vagyok még se kellek a lányoknak kérdés.

2013. jún. 22. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez a bajom fiúként. Annyi a különbség, hogy neked lesz pasid, de nekem sosem lesz csajom ilyen igényekkel.
2013. jún. 22. 21:52
 4/15 A kérdező kommentje:
ez túl nagy elvárás, hogy ne basszon át :(
2013. jún. 22. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretlek kedves kérdező! :)
2013. jún. 22. 21:55
 6/15 A kérdező kommentje:
5 cuki vagy, hogy próbálsz jobb kedvre deríteni
2013. jún. 22. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
mit jelent, hogy átvernek ? csak a szex kell nekik vagy ... ?
2013. jún. 22. 21:59
 8/15 anonim ***** válasza:
#4 (kérdező): én is ezt mondom, hogy úgy látszik, túl nagy elvárás... Mert eddig egyik nő sem volt képes rá.
2013. jún. 22. 22:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az a gond,hogy aki meg szerethető és szeretetet adna,azokat ti figyelembe sem veszitek.Az ilyen menő gyerekek persze,hogy átvernek ők ezt élvezik.A többi normális srác meg aki alig várja hogy már legyen valakije szenved.
2013. jún. 22. 22:02
 10/15 A kérdező kommentje:
8 én képes vagyok rá csak eddig egy pasi sem volt aki ezt viszonozza :(
2013. jún. 22. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!