Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, a barátomnak nem hiányzok annyira, mint nekem ő. Mit tegyek? Bővebben lent.
Fél éve vagyunk együtt, ő 18 éves, én 17. Mostanában nagyon sokat voltunk együtt egyhuzamban. Engem nem zavart, és azt mondta, hogy őt sem, sőt, örül hogy ennyi időt töltünk együtt.
Most táborban van, és nekem nagyon hiányzik. Azt ígérte, hogy minden nap felhív, de nem gondoltam volna, hogy összesen napi 5-10 percet tud rám szánni, amikor régebben (még a kapcsolatunk elején, amikor nem tudtunk olyan sokat találkozni) 1-2 órákat is beszéltünk naponta.
Tegnap, amikor mondtam neki, hogy nagyon hiányzik nekem, azt mondta, hogy én is hiányzom neki, de valahogy nem éreztem, hogy így is gondolja. Aztán később megjegyezte, hogy annyira nagyon nem hiányzok neki még, mivel "2 napja látott, és az nem olyan sok idő".
Mit tegyek, hogy ne vegyen ennyire garantáltnak? Úgy érzem, már nem akar annyira velem lenni, mint régebben...
Mostanában már az se hangzik őszintének, amikor azt mondja, hogy szeret...
Kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve!
17/L
ne haragudj, hogy ezt mondom, de kicsit túlreagálod :) fél éve vagytok csak együtt, elég fiatalok is vagytok... érthető, hogyha nem akar éjjel-nappal csak veled lenni, ezt neked is meg kell értened. nem szabad túlságosan ragaszkodnod hozzá. két napja nem láttátok egymást, ebbe nem fogtok belehalni. lehet, hogy a kirándulás során nincs annyi ideje, hogy órákig beszéljetek. ha hazajön, úgyis találkoztok - úgy jobb beszélgetni nem?
ezt az egészet csak bemeséled magadnak, hidd el, nem hiányzol neki kevésbé, egyszerűen csak te vagy túlságosan függő...
Tudom, hogy túlságosan függök tőle, de nem tehetek róla... Mielőtt találkoztunk nagyon rosszul voltam lelkileg és csináltam néhány hülyeséget is, de aztán ő kihúzott a depresszióból. Rengeteget segített, és őszintén mondom, hogy ha nem ismertem volna meg, akkor már valószínűleg nem élnék. Ezt soha nem fogom tudni eléggé megköszönni neki. De emiatt függök tőle ennyire.
De mostanában amúgy sincs valami rendben köztünk.. Valószínűleg miattam. Mostanában megint rosszabbul vagyok (lelkileg), és úgy érzem, ez megmérgez mindent... A szexet se élvezem mostanában, ok nélkül sírok és érzem szomorúnak magam... Nem tudom mi van velem. Minden tökéletes, de én mégis rosszul vagyok... Komolyan nem tudom, mit tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!