Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás volt ezt írni a VOLT barátomnak?
Figyelt kérdés
A barátommal egy hónapot voltunk együtt de nem éreztem semmit és szakitottam pár héttel azután rámírt,hogy szia stb...azután másnap is...és én irtam neki hogy nem hiszem hogy jó ötlet ,hogy beszélünk...mert nem tudok sehogyse gonolni már rád se pasi se barát.(mert én már undort érzek nem AKAROK vele beszélni és ha nem írok vissza neki akkor is ír...) de sose volt velem bunkó se rossz ...csak én felőllem nem működött...
szerintetek túlzás volt ezt írni? vagy vlkinek volt már ilyen? tapasztalatok?
2013. jún. 20. 17:32
1/4 anonim válasza:
miért jöttél vele össze ha egy hónap után UNDORT érezel ? izetlen....
2/4 anonim válasza:
Jobb az őszinteség mint, hogy most rá kelljen kertelgetni a dologra.
3/4 anonim válasza:
Ha nem történt semmi,te szakitottál miért érzel undort? mert ha megcsalnak,vagy ugy érzed becsaptak,akkor még megérteném.... 20F
4/4 A kérdező kommentje:
1: Azt tanácsoltál,hogy 1hónap útán ne várjak semmit..
2: szerintem is.
3.:Azét érzk undort mert nem tetszik már az elején valamennyire tetszett de ... bennem ez így alakult át..
2013. jún. 20. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!