Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy lánynak, hogy nem akarok vele találkozni?
Sziasztok. Van egy lány akivel megismerkedtem, azt hittem Ő is többet akar, de kiderült, hogy van fiúja. Először mikor találkoztunk ezt még nem tudtam aztán mikor kiderült nagyon összetörtem, mert hát beleszerettem... Aztán találkoztunk másodjára is, hogy beszéljük meg a dolgot, de abból kb semmi nem lett és másról dumáltunk.
Csak ennek ellenére, már 2x is keresett és akart találkoni velem, de akkor kitaláltam valamit. Viszont nem akarok tovább szórakozni, nyíltam meg akarom mondani, hogy nem szeretnék vele találkozni.
ennek oka, az, hogy én még mindig szeretem és a találkozás után félek, hogy sokkal rosszabb lenne nekem, mint ha nem is találkozunk.. Remélem értitek mire gondolok. Persze nem csak odaböfögni akarom neki, hogy "haggyá' békén, nemmegyek sehova"...
Ő mondta el, hogy barátja van, szóval tudok róla. Mikor megtudtam, hogy van barátja egy cseppet kiakadtam, és utána elmondtam, hogy miért: beleszerettem stb.
Nem arról, van szó, hogy nem találkozgathatna. de a beszélgetésekben is volt nem egy olyan kijelentése amiről arra gondoltam, hogy Ő is többet akar, na meg hogy a legelső találkozás is az Ő ötlete volt.
Azt tudom, hogy nincs nála esélyem, egyik ismerősömmel beszélt akinek elmondta, hogy nem tetszem neki, de jófejnek meg okosnak tart...
Én nem ribi-tem le, nem is lennék rá képes, még az ez előtti lányre sem tudok rosszat mondani, pedig piszkosul átvágott... De ez megint más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!