Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy lánynak, hogy nem akarok vele találkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy lány akivel megismerkedtem, azt hittem Ő is többet akar, de kiderült, hogy van fiúja. Először mikor találkoztunk ezt még nem tudtam aztán mikor kiderült nagyon összetörtem, mert hát beleszerettem... Aztán találkoztunk másodjára is, hogy beszéljük meg a dolgot, de abból kb semmi nem lett és másról dumáltunk.

Csak ennek ellenére, már 2x is keresett és akart találkoni velem, de akkor kitaláltam valamit. Viszont nem akarok tovább szórakozni, nyíltam meg akarom mondani, hogy nem szeretnék vele találkozni.

ennek oka, az, hogy én még mindig szeretem és a találkozás után félek, hogy sokkal rosszabb lenne nekem, mint ha nem is találkozunk.. Remélem értitek mire gondolok. Persze nem csak odaböfögni akarom neki, hogy "haggyá' békén, nemmegyek sehova"...

2013. jún. 22. 20:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem mindegy. Lenne olyan lány akivel összejöhetnék, de minek ha tudom, hogy nem érzek és nem éreznék iránta többet mint barát... Azért mert nekem rossz nem fogok mással is kib***ni...
2013. jún. 22. 20:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindegy kicsit eltértünk a témától :) Köszönöm a válaszokat, majd valahogy megfogalmazom, a mondandóm.
2013. jún. 22. 20:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne attól ribizli hogy másokkAl is találkozik?? Baratsagrol hallottatok már?? Ilyen elveszett hozzáállással egyedül fogsz maradni de meg is érdemled. 25/L
2013. jún. 22. 21:09
 14/18 kolosszus22 ***** válasza:
B*szki, manapság az emberek nem tudnak kommunikálni normálisan!? Lehet van barátja, de szerinted mi a faxnak akar veled talizni, gondolom mert szar a kapcsolata és kilépőben van. Írd vagy mondd meg neki, hogy tudsz a barátjáró, de úgy h ő is a képben van te nem akarsz találkozni, döntse el a csaj h kit akar. Ennyi!
2013. jún. 22. 21:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Ő mondta el, hogy barátja van, szóval tudok róla. Mikor megtudtam, hogy van barátja egy cseppet kiakadtam, és utána elmondtam, hogy miért: beleszerettem stb.

Nem arról, van szó, hogy nem találkozgathatna. de a beszélgetésekben is volt nem egy olyan kijelentése amiről arra gondoltam, hogy Ő is többet akar, na meg hogy a legelső találkozás is az Ő ötlete volt.

Azt tudom, hogy nincs nála esélyem, egyik ismerősömmel beszélt akinek elmondta, hogy nem tetszem neki, de jófejnek meg okosnak tart...

Én nem ribi-tem le, nem is lennék rá képes, még az ez előtti lányre sem tudok rosszat mondani, pedig piszkosul átvágott... De ez megint más téma.

2013. jún. 22. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt meg hogy sikerült összehoznod? Első találkozás előtt nem tudtad, hogy van pasija? Mi az első kérdés ha olyan csajjal kavarunk aki bejön? Igen! Van pasid/barátod/fiúd/párod/valakid! Nem viselkedsz férfiként csak haverkodsz aztán jön a meglepi!
2013. júl. 2. 19:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudtam első találkozásnál... Csak számomra kicsit túl gyors volt barátkozáshoz, hogy Ő írt rám, nem egy olyan kijelentése volt, hogy Ő is többet akar, az Ő felvetése volt a találkozás...
2013. júl. 2. 20:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Jaa meg még a találkozás előtt tudott róla, hogy én többet szeretnék mint barát... És erre nem mondta, hogy ácsi, mert van bácsi :D
2013. júl. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!