Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudnak leszakadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak leszakadni a nők az exükről?

Figyelt kérdés

Egymás után 3 olyan nőbe futottam bele, aki nem bír lemondani arról, hogy az exe kidobta és így nem is nyit más felé. Tehát emiatt utasított el. Ezen kívül az ismerősi körömben is van egy lány, akit kidobott a pasija több mint féléve és alig voltak együtt 1 évig, de még mindig utána sóvárog, és a sok szerencsétlen normális pasi meg nem kap tőle esélyt se. Persze az exe őt is leszarja magasról, de "ő tudja, hogy kell neki, csak most össze van zavarodva". Ja több mint féléve. :)

Mire jó ez? Miért hiszik, hogy majd visszafogadja őket a volt csávójuk? Egyikük még azzal is megelégedik, hogy megdugja, amikor akarja és ennyi.

20 éven felüli nők... Ennyi ésszel.

2013. jún. 22. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne rabold a saját időd azzal, hogy ezen agyalsz. Egyszerűen ha valakit megismersz és komolyan szeretnéd ismerni, akkor nyíltan közöld a szándékaid, hogy minél előbb kiderüljön, hogy van-e esélyed.

Hidd el,akit valóban érdekelsz,az lefogja sz*rni majd az exét.

És a kérdésben szereplő tartás nélküli nőket pedig kerüld el jó messziről!

25n

2013. jún. 22. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Megdőlt a "nőknek nincsenek érzelmeik elmélet!"

Amúgy válaszolj te is egy kérdésre: az jobb lenne, ha igent mondott volna neked a csaj, együtt lennétek már hónapok óta... te fülig szerelmes lennél már, ő meg még mindig az exéről álmodna? Nem esne rosszul? Nem fájna a féltékenység?

Inkább örülj, hogy nem akar hülyíteni...

17/L

2013. jún. 22. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy velem kellett volna összejönnie. Hanem azt, hogy nem is akarják magukban lezárni a dolgot.
2013. jún. 22. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem akarják lezárni.... Van olyan,aki pl le akarja zárni teljesen,csak nem megy.

Sokan csőlátásúak.

2013. jún. 22. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak a kérdésedet!! Nem ismered egyikünk helyzetét se úgyhogy szerintem ne is nagyon ítélkezzél okosabb lett volna csendben maradnod!! Ezzel a kérdéssel csak magadat járatod le, nem minket..
2013. jún. 22. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen van benne valami hogy elég durvák a lányok ilyen téren de azért vannak ilyen fiúk is és .... hát nemtudom ez egy eléggé bonyolult téma nagyon sok szempontal,véleménnyel,személyes érzésekkel szóval külső szemlélőknek egy igazi filozófia-estre alkalmas téma :P ( :( )

Mindenesetre az azért eléggé elborzasztó amit az utolsoelőtti mondatodban írsz kérdező miszerint "Egyikük még azzal is megelégedik, hogy megdugja, amikor akarja és ennyi. " ugyanis ez IGAZ!! és most ne mondja senki hogy álltalánosítok , egyáltalán nem mondom hogy minden lány ilyen de igenis vannak ilyen lányok akik ennyire nem tudnak beletorodni abba hogy semmit nem kezdhetnek már azzal a kapcsolattal ! (negatív tapasztalat.....)

2013. jún. 22. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát köztünk pl nem volt szex szakitás után.. én nem akartam!! Nem fogom magam megalázni ennyire...

Csak manapság nagyon sok a nimfomán nő és ha jó volt köztük a szex akkor inkább oda megy vissza mert ő már ismeri tudja hogyan lenne jó, mint hogy keresne mást

2013. jún. 23. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!