Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ágy mikortól tud leszakadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ágy mikortól tud leszakadni, mennyi ugrálást bír el?

Figyelt kérdés
Amióta megvettük az új francia ágyat nem merünk annyira vadul szeretkezni mert félünk egyszer leszakad az ágy.
2010. jan. 3. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ja állva akarjátok csinálni akkor inkább a padlóra álljatok :D
2010. jan. 3. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ilyenen még nem is gondolkoztam. Szerintem sokat kibír, de elég durván csinálhajátok ha ilyenen kell parázni.
2010. jan. 3. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Az igen. Nekem még sose szakadt le az ágyam, pedig én eléggé "izomból" tolom. Sokat kibír ám egy ágy ;)
2010. jan. 3. 21:52
 4/7 A kérdező kommentje:
azért nem csináljuk annyira vadul, de egy jót szeretkezni nem tudunk mert félő h leszakad az ágy. fenyőágy különben, csak néha ami középen tartja alulról az néha elcsúszik. talán nem ragasztottuk oda normálisan. :)
2010. jan. 3. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát az enyémbe eltört valami.Szerintem a rugó vagy nemtudom:Dazért csak óvatosan:D16/L
2010. jan. 3. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek a mai bútorok nem valami bonyolult szerkezetek, van bennük egy nagyobb habszivacs meg egy két lemez, úgyhogy ha gallyra megy és van egy kis kézügyességetek, akkor ti is meg tudjátok csinálni.
2010. jan. 3. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán próbálj meg arra figyelni, amit csináltok. Lehet, hogy nem is az a gond, hogy az ágy leszakadhat????? Ha meg nem birja, ki kell cserélni, bár sokat kibirnak a butorok.
2010. jan. 4. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!