Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri egy fiú miatt Győrbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy fiú miatt Győrbe költözni (én budapesti vagyok)?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, jövőre leszek gimis. Nagyon megtetszett egy srác, csak Győrben lakik. Megéri itthagyni Budapestet (szinte semmi nem köt ide), és új életet kezdeni a világ legjobb pasijával egy idegen városban?
2009. okt. 12. 23:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én oda mennék sulizni, ha helyedben lennék, persze a szüleimnek nem mondanám meg, hogy pasi is befolyásolt a döntésemben.
2009. okt. 13. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én megtettem. 23 évesen úgy döntöttem, hogy itt hagyom Paksot és Debrecenbe megyek az akkori pasim miatt. Mára 1000szer is megbántam, mert elpocsékoltam az életemből 8 hónapot megint. Mára rátaláltam az igazira is. :)
2009. okt. 13. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Jaj drága, 14 évesen ahányszor fellángol az ember... Nagyon megbánnád, ha csak miatta költöznél Győrbe. Ha a suli miatt is, az más, a Révai tényleg jó gimi.
2009. okt. 13. 13:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne kapkodj először is meglátni és megszeretni oké az egy dolog de minél jobban elhamarkodol valamit annál rosszabb vége sül ki belőlle. Ha a suli miatt is akkor oké de pasi után nem megyünk(ami mára már felborult ilyen téren:S) Jól gondold meg mit csinálsz iszonyú nagy döntés nem kis feladattal.Hogy az általános Iskolai barátokat elfejeted? Jó nagy hülyeség... Te rajtad áll a dolog hogy tartod-e még velük a kapcsolatot és hogy szeretnél-e velük még találkozni. Nem vesznek el azok a barátságok se.

14 évesen még fiatal vagy hogy egy pasi után rohangálj és költözz el máshova.

Nem letolni akartalak Isten ments de jól fontold meg hogy megéri-e ez?

Én 400 km-re vagyok a barátomtól és mennék én is költözni oda már azonnal meg Pestre fel egyetemre tanulni de bizonytalan minden beleugrani pedig nem szeretnénk még azért.

Sok Sikert a továbbiakban Jó tanulást! :)

18/L

18/L

2009. okt. 13. 14:52
 15/15 anonim válasza:
Idén költöztem 500km-rel távolabb az otthonomtól, hogy a barátommal élhessek. Hülyeség ilyen korban, megbánnád, én is megbántam..
2009. okt. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!