Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha megkérte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megkérte a kezem, de haza szeretnék költözni?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátommal és megkérte a kezem, pedig még szex sem volt. Én természetesen igent mondtam,de az a helyzet,hogy jövőre végzek a sulival és utána haza szeretnék költözni. Jönne vajon ő is velem?

Nem merem neki elmondani,mert félek,hogy "visszavonná az ajánlatát".

19/L

2011. jún. 10. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hát ezt jól elb@sztad anyukám... szegény srác

miért nem közölted vele hogy haza akarsz menni? ezt még az igen előtt kellett volna

2011. jún. 10. 11:27
 2/9 Kingaa1 ***** válasza:
100%

uristen! 2 honapja vagy egyutt s mar menyasszonynak szamitassz? hany eves a pasi? 30feletT? S te belementel, mekkora hulye vagy... na de nem ez volt a kerdes...

Ha egy kapcsolatban nem mertek elmondani egymasnak dolgokat ergo nem vagytok oszintek akkor nem igazi szerelem, sot az enszemembe nem is szerelem. Az hogy nem fekudt meg le veled s megkert tiszteletre utal, de gyerekesegre is. Miert nem tudtad azt mondani, hogy "Egyszer ismerjuk meg egymast jobban, majd ujra feteheted a kerdesed" jajj

2011. jún. 10. 11:29
 3/9 napietus ***** válasza:
hát a pasi se százas, két hónap után...namindegy. szerintem minél előbb mondod el neki a terveidet, annál jobb. ha így már nem akar elvenni, akkor nincs is értelme.
2011. jún. 10. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Ne csinálj butaságot! Te még nem vagy erre kész. Még igazán őszinte sem tudsz vele lenni. Nagyon finoman jelezd, hogy beleegyezel, de majd később, ha már eléggé megismertétek egymást.
2011. jún. 10. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap után nem is ismeritek egymást rendesen basszus...

Mindenképpen el kell mondanod nem? Ha visszavonja visszavonja, amúgy is érdekes h 2 hónap után kérte meg a kezed, legalább kiderül h komolyan gondolta e vagy mi van e mögött.

2011. jún. 10. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Komolyan érdekelne hány éves a pasi? Vagy nagyon hülye vagy nem tudom, de 2 hónap után???
2011. jún. 10. 11:55
 7/9 A kérdező kommentje:

Egyidősek vagyunk a barátommal. Elkéne, de mégis,hogy kezdjem figyi, itt a személyim, nézd, nem is magyar vagyok, vagy mi? Áhh.:/

Azért köszi a válaszokat!

2011. jún. 10. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én szakadok!!! :DDD

Barátom meséli, hogy egy barátja 3 hónap után meg akarja kérni a barátnője kezét. Ezt ecseteltük, hogy úgyis nemet mond majd, mert olyan hülye nincs aki 3 hónap után igent mond, és egyébként is.

Erre ezt olvasom... XD Nem hiszem el!!! XD Az emberek elképesztőek...

Főleg az a rész tetszett, hogy :"még szex sem volt"...

Valszeg a pár tagjai nem túl impozáns jelenségek, és örülnek egymásnak, azért ez a korai öröm....

20L

2011. jún. 10. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez vicc, eljegyezni akkor szokás egymást, ha az ember házasodni akar, legalábbis értelmesebb körökben ez így működik. Mivel nektek két hónap után nincsenek ilyen szándékaitok, minek mondtál igent?
2011. jún. 10. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!