Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megkérte a kezem, de haza szeretnék költözni?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal és megkérte a kezem, pedig még szex sem volt. Én természetesen igent mondtam,de az a helyzet,hogy jövőre végzek a sulival és utána haza szeretnék költözni. Jönne vajon ő is velem?
Nem merem neki elmondani,mert félek,hogy "visszavonná az ajánlatát".
19/L
hát ezt jól elb@sztad anyukám... szegény srác
miért nem közölted vele hogy haza akarsz menni? ezt még az igen előtt kellett volna
uristen! 2 honapja vagy egyutt s mar menyasszonynak szamitassz? hany eves a pasi? 30feletT? S te belementel, mekkora hulye vagy... na de nem ez volt a kerdes...
Ha egy kapcsolatban nem mertek elmondani egymasnak dolgokat ergo nem vagytok oszintek akkor nem igazi szerelem, sot az enszemembe nem is szerelem. Az hogy nem fekudt meg le veled s megkert tiszteletre utal, de gyerekesegre is. Miert nem tudtad azt mondani, hogy "Egyszer ismerjuk meg egymast jobban, majd ujra feteheted a kerdesed" jajj
2 hónap után nem is ismeritek egymást rendesen basszus...
Mindenképpen el kell mondanod nem? Ha visszavonja visszavonja, amúgy is érdekes h 2 hónap után kérte meg a kezed, legalább kiderül h komolyan gondolta e vagy mi van e mögött.
Egyidősek vagyunk a barátommal. Elkéne, de mégis,hogy kezdjem figyi, itt a személyim, nézd, nem is magyar vagyok, vagy mi? Áhh.:/
Azért köszi a válaszokat!
Hát én szakadok!!! :DDD
Barátom meséli, hogy egy barátja 3 hónap után meg akarja kérni a barátnője kezét. Ezt ecseteltük, hogy úgyis nemet mond majd, mert olyan hülye nincs aki 3 hónap után igent mond, és egyébként is.
Erre ezt olvasom... XD Nem hiszem el!!! XD Az emberek elképesztőek...
Főleg az a rész tetszett, hogy :"még szex sem volt"...
Valszeg a pár tagjai nem túl impozáns jelenségek, és örülnek egymásnak, azért ez a korai öröm....
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!