Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy fiú miatt Győrbe költözni (én budapesti vagyok)?

az hogy "megtetszett" nem elég! ahhoz hogy ilyen gyökeresen felforgasd az életed legalább egy komolyodó kapcsolat kellene, de 14 évesen szerintem még ez sem lenne elég a költözködéshez!
egyébként, hogy érted azt hogy semmi nem köt ide?? a családod, a barátaid esetleg?

köszi a válaszokat!
najó rosszul fogalmaztam. nem megtetszett, hanem teljesen belészerettem... éjjel-nappal csak rá gondolok...

van ilyen :) én s költözöm.Meg amúgyis oda mentem volna új suliba :)
már régóta szeretjük egymást,és ha nem mennék életem legnagyobb hbáját követném el,mert ismerjük egymást,tudom milyen és ekkora hibát nem követek el :) legyetek boldogok.
ennyi évesen is gondolhat komolyan dolgokat egy ember:)
egyébként már gyerekkorom óta szeretnék Győrben élni, és ez még egy ráadás, hogy ő pont ott lakik:P
és ő idősebb mint én
jah és családom ... hát anyám és a nevelőapám akik állandóan veszekednek:S hát abból köszönöm, de nem kérek többet, elegem volt...
barátok vannak, de velük tudnék hétvégenként is találkozni, és különben is... Győrben biztos lesznek új barátaim (így is azt hallottam, hogy az általános iskolai barátok nem maradnak meg felnőttkorra)

hát igazából, van ott 1 nagyon jó gimi, a Révai, ahol pont olyan szak van, amibe én szeretnék menni...
kolesztól félek 1 kicsit, ennyi...
de amúgy nagyon szívesen mennék Győrbe(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!