Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri egy fiú miatt Győrbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy fiú miatt Győrbe költözni (én budapesti vagyok)?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, jövőre leszek gimis. Nagyon megtetszett egy srác, csak Győrben lakik. Megéri itthagyni Budapestet (szinte semmi nem köt ide), és új életet kezdeni a világ legjobb pasijával egy idegen városban?
2009. okt. 12. 23:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14 évesen én nem tettem volna meg, de te tudod! Szerintem elhamarkodott döntéseket hoznál... De most komolyan Te sem mondod, hogy a szüleid minden további nélkül megengednék?! :/
2009. okt. 12. 23:23
 2/15 anonim ***** válasza:

az hogy "megtetszett" nem elég! ahhoz hogy ilyen gyökeresen felforgasd az életed legalább egy komolyodó kapcsolat kellene, de 14 évesen szerintem még ez sem lenne elég a költözködéshez!

egyébként, hogy érted azt hogy semmi nem köt ide?? a családod, a barátaid esetleg?

2009. okt. 12. 23:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Én alapból nem laknék budapesten. De ha mégis akkor elköltöznék onnan. Nincs leláncolva az ember sehova. Oda megy ahová csak akar.
2009. okt. 12. 23:38
 4/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

najó rosszul fogalmaztam. nem megtetszett, hanem teljesen belészerettem... éjjel-nappal csak rá gondolok...

2009. okt. 12. 23:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor énis máshogy fogalmazok. Ha csak beleszerettél az secperc elmúlik. Inkáb nyáron kellett volna oda menned nyaralni. nem egyből összeköltözni.
2009. okt. 12. 23:47
 6/15 anonim ***** válasza:

van ilyen :) én s költözöm.Meg amúgyis oda mentem volna új suliba :)

már régóta szeretjük egymást,és ha nem mennék életem legnagyobb hbáját követném el,mert ismerjük egymást,tudom milyen és ekkora hibát nem követek el :) legyetek boldogok.

ennyi évesen is gondolhat komolyan dolgokat egy ember:)

2009. okt. 12. 23:51
 7/15 A kérdező kommentje:

egyébként már gyerekkorom óta szeretnék Győrben élni, és ez még egy ráadás, hogy ő pont ott lakik:P

és ő idősebb mint én

2009. okt. 13. 00:06
 8/15 A kérdező kommentje:

jah és családom ... hát anyám és a nevelőapám akik állandóan veszekednek:S hát abból köszönöm, de nem kérek többet, elegem volt...

barátok vannak, de velük tudnék hétvégenként is találkozni, és különben is... Győrben biztos lesznek új barátaim (így is azt hallottam, hogy az általános iskolai barátok nem maradnak meg felnőttkorra)

2009. okt. 13. 00:08
 9/15 anonim ***** válasza:
14 évesen még ne egy pasi miatt költözz el, hanem azért mert van egy király suli valahol és oda akarsz járni.
2009. okt. 13. 00:18
 10/15 A kérdező kommentje:

hát igazából, van ott 1 nagyon jó gimi, a Révai, ahol pont olyan szak van, amibe én szeretnék menni...

kolesztól félek 1 kicsit, ennyi...

de amúgy nagyon szívesen mennék Győrbe(L)

2009. okt. 13. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!