Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónap után szó nélkül?
3.vagyok
Igen az infok sughattak volna, utolag mar en is tudom.
Az en ex 39 evesemnek sem volt meg par honapnal hosszabb kapcsolata, es neki is meghalt az apukaja, az anyja nevelte.
Mikor mentem hozzajuk a hatalmas hazukban ( kb 15 szoba - ki szoktak adni) az anyja azt mondta, h nem aludhatunk egy szobaban!
De ezek olyan dolgok, amik mindenkivel előfordulnak.
Mindenki belefut gyökerekbe. Én is belefutok gyökerekbe, ez ellen nem lehet mit tenni, csak menekülni ha kiderül, hogy gyökér az illető.
Lesz majd más aki kárpótol, de ahhoz előbb le kell építened a mostanit.
16.13.-ra válasz
Úgy látszik ez egy típus amitől menekülni kell:(, ami elsőre nem tűnik fel, hogy anyuci pici fia.
16.19-re
Igen, ez ami megdöbbentő, hogy fel kéne újítani a lakást, de helyette veszek házat, amit szintén fel kell újítani, ennek sosincs vége. Úgy van, hogy a lakásba fog anyukája felköltözni vidékről ő pedig a házba, amiben nagyon sok a tennivaló, a lakásban szintén. Emiatt is ki van akadva, hogy sok pénzt kell az ingatlanok fenntartására költeni, csak azt nem értem miért nem lehetett ezt a panelt felújítani valamennyire és amíg nincs legalább egy gyerek addig az aktuális barátnőjével lakna ott, családi háznak úgyis csak akkor van értelme, ha legalább 2-3 gyerek van (az én látásmódom szerint természetesen).
Te meg fiatal vagy, o megverheti a fejet a falba mikor rajon, hogy elszalasztott egy kedves, ertelmes not.
Legyen csak boldog az uj hazaban EGYEDUL!
Cumi, jó, de lapos kapcsolatodból kiléptél és most pofára estél, van ez így. Az olyan emberek akik nagyon gyorsan beleszeretnek a másikba azok legalább olyan gyorsan ki is tudnak szeretni, veled most ez történt. Szálhámos a fickó, az ilyenek tudják jól behálózni a nőket, az elején azt kaptad és hallottad tőle amire mindig is vágytál, most meg mereszted a szemed.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!