Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 hónap után szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónap után szó nélkül?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha leírnátok mit gondoltok erről az "egészről". Megpróbálom röviden összefoglalni,29 éves leszek, fél éve megismerkedtem egy férfival, aki 10 évvel idősebb nálam, még nem volt családja és hosszú (értsd: 2 évnél hosszabb) párkapcsolat sem. Én előtte egy négy éves párkapcsolatban éltem, igaz nem éltünk együtt, az elején pénzügyi okok miatt, utána csak terveztük, de ellaposodott a kapcsolat és inkább barát szinten mozgott. Ebből én kiléptem és egy idő után új kapcsolatot kezdtem ezzel az idősebb férfival. Gyorsan összemelegedtünk (amit utólag bánok) és 2-3 hét után már ott tartottunk, hogy hetente 5 napot nála voltam. Jól éreztük magunkat, ő azt mondta, hogy szerelmes, komolynak gondolja ez az egészet, szeretné, ha összeköltöznénk a most felújítás alatt lévő házába nyár elején, én is az voltam/vagyok. Eltelt négy hónap boldogságban, de utána kezdődtek a gondok, kritikus lett, tesztelt, figyelt, hogy épp mit csinálok jól/rosszul. Ezt onnantól datálom, miután édesanyjánál vidéken volt (anyukájával 3x találkoztam amikor a fia felhozta). Én úgy éreztem eltávolodott tőlem, de mivel volt egy kisebb műtétem, ami miatt kórházba kellett mennem, inkább azzal foglalkoztam és úgy gondoltam a problémákat majd megbeszéljük, ha felépültem. Nagyon rosszul esett, hogy a műtét előtti hosszú hétvégét vidéken töltötte anyukájánál és nem velem, pedig jól esett volna a támogatása, főleg amiatt, hogy kórház után két hétig otthon lábadoztam a szüleimnél, nem mehettem sehová (garatmandula műtét). Kórházban meglátogatott, örültem is neki, utána lábadozás alatt is. Na, de utána jött a feketeleves, fél éves évfordulónk volt mentem hozzá, vettem ajándékot, tőle csokit kaptam és annyit, hogy holnap megy bulizni haverokkal és húzzam át az ágyneműt (jelzem előtte 4-5 hétig nem töltöttünk el közösen egy hétvégét, nem voltam nála a lakásán), jó ezt megemésztettem, bár volt egy kisebb vita belőle. Szombat reggel megkérdeztem, hogy az eltávolodásának oka mi volt. Erre kitört belőle, hogy én nem érzem magaménak a lakását, nem főztem minden este főtt ételt és nem minden nap takarítottam (jelzem május elejétől ott se voltam jóformán), előtte pedig takarítottam, mivel elég koszos volt a lakás. Csak mondta, mondta a hibáimat és hogy ő nagyon gondolkodik ezen az egész kapcsolaton, túl sokat beszéltem a műtétemről stb. jó nagy veszekedés lett belőle. Kérdeztem, hogy a kulcsát és a nála lévő cuccaimat mind elvigyem? Válasz nem kell, ilyet nem mondott. Végül hazavitt és azt mondta, hogy mindketten gondolkodjunk, ő pedig mint aki jól végezte dolgát elment zabálni és bulizni, másnap kelletlenül beszélt velem 3 mondatot, majd utána nem keresett. Miután kerestem és nem vette fel, felhívtam egy vezetékes számról amit nem ismert, persze azt felvette, vmi süket dumát lenyomott, majd közölte, hogy a nem keresés oka: érdektelenség. Ezt így a pofámba bele, kértem, hogy beszéljük meg az egészet, illetve a nálam és nála lévő holmikat cseréljük vissza, ha már érdektelenség van nála. Azt mondta oké, szerda vagy csütörtök és akkor este ír sms-t, hogy mikor. Este egy kedves (túl kedves) sms-t kaptam tőle, hogy a csütörtök délután-este jó lesz csók stb. , erre írtam, hogy csüt. Este 7-kor végzek valahol. Erre nem reagált és azóta sem, kedden írtam neki egy sms-t, hogy hiányzik (tudom hiba volt), arra sem reagált. Most itt vagyok meglőve....

2013. jún. 22. 15:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

3.vagyok

Igen az infok sughattak volna, utolag mar en is tudom.

Az en ex 39 evesemnek sem volt meg par honapnal hosszabb kapcsolata, es neki is meghalt az apukaja, az anyja nevelte.

Mikor mentem hozzajuk a hatalmas hazukban ( kb 15 szoba - ki szoktak adni) az anyja azt mondta, h nem aludhatunk egy szobaban!

2013. jún. 22. 16:13
 12/21 A kérdező kommentje:
16.10-esre válasz: jól keresek, megbecsült vagyok a munkahelyemen támogatásra nincs szükségem (nem is kértem/kaptam, karácsonyra kaptam tőle 2 könyvet és egy parfümöt, más ajándékot nem a hat hónap alatt, csak ehetőt, ha vacsoráztunk ő fizetett, mozinál néha én, néha ő stb.), igaz külön lakásom nincs. Megmondom őszintén nagyon jól éreztem magam vele az elején,egy felújítandó két szobás panelban lakik, tehát olyan nagy gazdagság azért nincsen, a házban is rengeteg a tennivaló, olyan 10-15 millió sacckábé.
2013. jún. 22. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:

De ezek olyan dolgok, amik mindenkivel előfordulnak.

Mindenki belefut gyökerekbe. Én is belefutok gyökerekbe, ez ellen nem lehet mit tenni, csak menekülni ha kiderül, hogy gyökér az illető.

Lesz majd más aki kárpótol, de ahhoz előbb le kell építened a mostanit.

2013. jún. 22. 16:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Na várjál, azért nem volt még hosszabb kapcsolata, mert gürizik a családi házért, közben 39 évesen két szobás panelban lakik, ami mellesleg leépült.
2013. jún. 22. 16:19
 15/21 A kérdező kommentje:

16.13.-ra válasz

Úgy látszik ez egy típus amitől menekülni kell:(, ami elsőre nem tűnik fel, hogy anyuci pici fia.

2013. jún. 22. 16:20
 16/21 A kérdező kommentje:

16.19-re

Igen, ez ami megdöbbentő, hogy fel kéne újítani a lakást, de helyette veszek házat, amit szintén fel kell újítani, ennek sosincs vége. Úgy van, hogy a lakásba fog anyukája felköltözni vidékről ő pedig a házba, amiben nagyon sok a tennivaló, a lakásban szintén. Emiatt is ki van akadva, hogy sok pénzt kell az ingatlanok fenntartására költeni, csak azt nem értem miért nem lehetett ezt a panelt felújítani valamennyire és amíg nincs legalább egy gyerek addig az aktuális barátnőjével lakna ott, családi háznak úgyis csak akkor van értelme, ha legalább 2-3 gyerek van (az én látásmódom szerint természetesen).

2013. jún. 22. 16:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Te meg fiatal vagy, o megverheti a fejet a falba mikor rajon, hogy elszalasztott egy kedves, ertelmes not.

Legyen csak boldog az uj hazaban EGYEDUL!

2013. jún. 22. 18:00
 18/21 kolosszus22 ***** válasza:

Cumi, jó, de lapos kapcsolatodból kiléptél és most pofára estél, van ez így. Az olyan emberek akik nagyon gyorsan beleszeretnek a másikba azok legalább olyan gyorsan ki is tudnak szeretni, veled most ez történt. Szálhámos a fickó, az ilyenek tudják jól behálózni a nőket, az elején azt kaptad és hallottad tőle amire mindig is vágytál, most meg mereszted a szemed.

26F

2013. jún. 22. 19:18
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 19.18-as, de a lapos kapcsolatomból azért léptem ki, mert barátságon kívül nem volt más közöttünk, talán ennyi idősen még szükség van szexre és érzelmekre. És az, hogy beszélgetünk és eljárunk heti kétszer valahová nem kapcsolat, hanem szabadidőpartnerség. Ebből mindenki kilépne, kivéve ha már 60 éves. Nem hiszem, hogy szélhámos, ismerem a családját, baráti körét, inkább kötelékfóbiás és anyu kisfia.
2013. jún. 22. 19:23
 20/21 kolosszus22 ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék számodra mi egy kapcsolat, minden nap menni kell valahova vagy együtt is kell élni, vagy nem tudom. Mindegy is, ettől még a jelenlegivel tuti nem szimplán annyi a gond, hogy "anyuci pici" fia, ezt csak te szeretnéd elhitetni magaddal mert még szereted. Itt komolyabb a gond, nem kellesz már neki és biztos nem anyuci beszélte le rólad.
2013. jún. 22. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!