Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogok eleget keresni?
Tanulj tovább te is.
Én gépész technikus vagyok.Nekem 80 a nettóm.Az se sokkal több.
Pályakezdőként keveset keres mindenki.
ha sok nyelven beszélnél(4-5 már jó lesz :D) halálra keresheted magad
van egy ismerősöm aki speditőrnél milliókat keres, állítólag mikor szabadságon volt 4 ember helyettesítette
A logisztikus egy kisegítő meló. Arra jó, hogy ellegyél valamiből, amíg ki nem találod, hogy miből fogsz pénz keresni. Ha nem akarsz családot, még akkor is nehezen húzod ki nettó 76510 forintból. Bár őszintén nekem ez gyanúsan kevés, mivel én érettségivel heti 2 napban keresek ennyit.
Kisegítő munkából el lehet lenni egyedül, de családot nem lehet rá alapozni. Ez a fizetés pont elég ahhoz, hogy valahogy kihúzd addig, amíg nem sikerül igazi tudást szerezned. Nincs veszve az életed, mivel ez lesz az első melód, még biztosan fiatal vagy. Ergó, rengeteg időd van tanulni. Vagyis iratkozz be egy piacképes tudást nyújtó képzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!