Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne en hivogassam a pasim? Hanem o erdeklodjon irantam. Kifejtes lent.!
Figyelt kérdés
18 eves csaj vagyok,3 eves kapcsolatban vagyok a parommal!nehanyszor elofordult h vitaztunk de amikor kimondtam nehany serto szot rogton meg is bantam de mar akkor keso volt m o letette a telefont!!!igy hat mindig vissza hivtam volt mikor fol se vette de ha igen akkor csak folytatodott tovabb a vita...segitsetek...hasznos tippeket varok!2009. okt. 12. 21:28
1/5 anonim válasza:
Hello!
Szerintem kicsit hagyd ilyenkor h nyugodjon le, és hogy gondolkozzon magán, és, hogy kije is van (bár nem ismerlek), ha meg egyátalán nem keres, tuti h hiányzol neki, és felfog hívni, csak idő kell..
Ha pedig nem így lenne, yírjál neki sms-t,hogy azért gondolkodjon el magán, hogy miken mentél vele keresztül blablabla.. :)
Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
1: ne b@szogasd, senki sem szereti, és így tuti nem fog keresni.
2: ne hívd, majd felhív ő, ha úgy érzi.
L.
3/5 anonim válasza:
Válogasd meg a szavaidat, ne sértegesd.
4/5 anonim válasza:
Cseréld le, a hozzáállásoddal együtt. Minden kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és egyenlőség. Ha ez egyik, vagy mindkét részről hiányzik, kár erőltetni.
5/5 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám... Színről színre ugyanez a helyzet, csak mi 2 éve vagyunk együtt. Más tanácsom nekem sincs, csak az, hogy ne hívd fel, próbálj kitartó lenni, és magabiztos. Ilyenkor hasznos duma a női büszkeség. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!