Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak vele két év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele két év után?

Figyelt kérdés

18/L vagyok, ő 21/F.

két éve vagyunk együtt. szeretem, mint embert, de a szerelem már nem igazán van meg. kötődöm hozzá, de sokszor veszekedtünk, már több mint egy éve egyszer sok a balhé, egyszer boldogság van. meguntam azt, hogy mindig megbeszéljük, hogy most másképp lesz, de mégse változik semmi. most van egy másik fiú is, akivel lehetne valami... hogy szakítsak a barátommal? nekem is nehéz lépés, és félek, hogy összetörne. egyik veszekedésünknél szó szerint rosszul lett, fizikailag. ő nagyon szeret engem, nagyon megviselné őt a dolog. a másik srácot inkább nem mondanám neki. hogyan szakítsak vele kíméletesen?

2013. jún. 21. 23:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
elmondanád, hogy miben nem vagyok őszinte?
2013. jún. 22. 00:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Sok a veszekedés. Megbeszélitek, de nem változik semmi. A változást nem várni kell, hanem tenni érte. A szerelem pedig azért múlt el és azért vonz most ennyire ez a másik pasi, mert nem tettettek a kapcsolatért. Nem elég megszerezni, minden egyes nap tenni kell valamit. Két év után is meg kell lepni egy kis vacsival, kikapcsolódni, moziba, színházba menni, újítani a szexben. És ha te már ezt most meguntad, akkor felvilágosítalak, hogy a következő kapcsolatodat is meg fogod. Mert ott is lesznek veszekedések, és nehéz időszakok.

"Ami elromlott, azt nem eldobni kell, hanem megoldani"

Tudom miről beszélek, az én részemről is elmúlt a szerelem 4 hónappal ezelőtt és nekem is megjelent egy másik pasi. A barátom részéről is elmúlt a szerelem. Tudod mi kellett nekünk? távolság. Szakított velem, két nap után meg visszajött, és azalatt a két nap alatt én is rájöttem mennyire szeretem. Az a másik pasi meg csak fellángolás volt.

De te tudod. Ha nálad ez tényleg ilyen komoly, akkor szakíts vele. Hogyan? Egyszerűen, őszintén, tapintatosan.

2013. jún. 23. 22:32
 13/14 kolosszus22 ***** válasza:
Ha ennyire nem akarsz már vele lenni, mondd meg neki, hogy már nem szereted és a mások pasit is. Mocsok szarul lesz, de még szarabb lenne neki, ha nem mondod és rájön (mert rá fog). Nekem a barátnőm letagadta, hogy lenne másik pasi a képben mikor szakított velem (mondjuk engem nem ejtettek a fejemre, sejtettem h van neki, csak kamuzik), de aztán nem sokkal a szakítás után már új kapcsolatba is kezdett (ez meg nyilván nem derült égből lett, hanem már korábban képben volt a fickó).
2013. jún. 23. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:

ugyan ebben a cipőben vagyok, de nekem nem jött be a képbe más lány

21/F

A héten tervezem megmondani neki h én már nem tudok úgy tekinteni rá mint a szerelmemre, csak mint barátra.

Nekem is az első szakításom lesz 2 évig voltunk együtt és eléggé egyoldalúnak éreztem a kapcsolatunkat az én részemről mindig próbáltam valamivel feldobni a kapcsolatunkat, de viszonzást nem kaptam belefáradtam elmúlt a szerelem.

2013. júl. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!