Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajomról kiderült hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajomról kiderült hogy 1-1.5 évig kur. Válkodott. Mit tegyek? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Kaptam egy fiegyelmeztetést valakitől,mondta nem akar nekem rosszat de a csajom ku.rválkodott és lakáson várta a pasikat.Kit tudja mennyi pasival feküdt le....teljesen kiábrándultam és kitudja mit kaptam el.Mit tegyek?
2013. jún. 8. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
sztem csak vidd el egy vérvételre
2013. jún. 8. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ha már nem csinálja akkor beszéld meg vele..ne dobd el egyből magadtól
2013. jún. 8. 09:38
 3/10 kranpusz ***** válasza:
Ezt meg kell beszélni vele, sürgősen!! Ha valaki nem őszinte veled a múltjáról akkor másban sem lesz az. Ha mindent elmond akkor megbocsájtható bűn. Ő is ember hibázhat, lehet hálás lesz Neked hogy meghallgatod és elfogadod. 33f
2013. jún. 8. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
K*rvából lesz a legjobb feleség! :) Azért szépen kérdezd meg tőle hogy igaz-e egyáltalán,és ha valóban így volt azt neked kell eldönteni mi tévő leszel! A múltját nem tudja senki visszacsinálni!
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem vagy benne biztos, akkor ahogy az 1. is írta, menjetek el orvoshoz!
 6/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy mi oka volt rá stb. Meg az azért elég alap hogy akkor elmenjen szűrésre vagy rendeljetek házi teszteket már azt is lehet.
2013. jún. 8. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a múlt.lezárta,vége van...mivel nem a kapcsolatotok alatt! csinálta,sztem nem szakító ok.inkább beszéljétek ki a dolgot.lehet megbánta a dolgot,valoszinüleg ilyen érzelemátvitel volt részéről.most gondolj bele...volt egy ilyen rosz korszaka,ezért mostmár soha nem lehet normális kapcsolata? Szeret téged,ez nem elég?
2013. jún. 8. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
no para, sajna a mai lányok igen nagy hányada rávehet pénzért erre-arra. a csajodat amúgy én is meghúztam, nagyon kedves és normális csaj, szóval ennyit elnézhetsz neki.
2013. jún. 8. 10:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki. Akinek régebben sem voltak erkölcsi gondjai amikor k*rválkodott, attól mit lehet várni?
2013. jún. 8. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is igaz ...
2013. jún. 9. 05:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!