Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első barátom csak kihasznált?
Figyelt kérdés
HOSSZU LESZ,DE KERLEK SEGITSETEKNAGYON SZUKSEGEM VAN A MEGITELESETEKRE,NORMALIS VALASZOKAT VAROM.KOSZI PUSZI20 eves lany vagyok,ez volt a legelso kapcsolatom a szizessegem is vele vesztettem el.sajnos a korulmenyek mindvegig ugy alakultak hogy ne lehessen egyertelmuen megitelni,raadasul en naiv is voltam nem felteteleztem volna semmikepp sem ilyet egy 25 eves vegzett mernokrol,aki a karatetaborban amit vezetett nyaron vedelmezi a lanyok artatlansagat..szoval nyaron csak 1-2 alkalommal tudtunk talalkozni,es elkovettem azt a hibat hogy a 3ik alkalom utan az agyabn kotottem ki..hulye volt a hozzaallasom mar nagyon vartam egy komoly kapcsolatra es szeretetre es az ahhoz vezeto lepcsoket atugrottam..aztan o ket honapra elutazott munkahelyi okok miatt,olyankor csak heti 1-2szer hivott aztan novemberben is besurusodtek a tennivaloi,de nala nem lehet semmit egyertelmuen tudni nagyon kulonc ember facebookon sincs fent nagyon elter az atlagtol es raadasul mindig amikor velem volt ereztette a szeretetet..csak ezek az alkalmak novemberben is heti 1-2 egyuttalvas filmnezesre korlatozodtak..aztan december-januarban vizsgaidoszakom volt,ott heti 1szer mindig felhivott beszelgetni 1-masfel orara,meg kulonleges szep nyaklancot kaptam tole karacsonyra..aztan kivitt a palyaudvarra vizsgak utan,es 1 honapig nem is fekudtunk le mert mindig otthon tanultam..aztan utana minden jol alakult volna,elmentunk moziba vacsorazni aztan o egy feszult elethelyzetben volt es nagyon osszejottek a dolgai 5 napig nem keresett ezen en vegleg beragtam utana utanamrohant mikor keresztulneztem rajta a folyoson mondta hogy menjunk el a varosba uljunk be valahova de en total jegcsak voltam es talan azt hitte en akarom kidobni mert nagyon huvos voltam..kezenfogva mentunk es kirobbant a balhe..en nekiestem mert nem keresett o mint a sarokbaszoritott patkany aki vedekezok a fejemhez vagta hogy nem tudott megszeretni es nyugodtan haragudjak ra meg tul turelmes vagyok en meg azt mondtam hogy csak szenvedtem mellette..aztan 5 perc alatt elrohantam es azota 4 honapja semmi..es 3szor futottunk szembe a folyoson akkor mindig koszont meg amikor ultem es direkt elforditottam a fejem is kulon odakoszont pedig nem akartam latni.AKKOR MOST MI VAN?2013. jún. 21. 21:58
1/1 anonim válasza:
ha ilyen volt veled, akkor miért nem dobtad ki?
én felszedtem volna valaki mást..
ha szenvedsz akkor az nem jó :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!