Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat a szerelem/szeretet ha valakit igazán szeretünk már régóta?
Figyelt kérdés
A párommal 3 és fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szerelmesek is vagyunk egymásba. Ez idő alatt volt, hogy csillapodott a szerelem, vagy csak szeretet volt a részemről, majd később újra fellángolt a szerelem is. A jövőben előfordulhat, hogy elmúlik a szeretet is? Azért kérdezem, mert számomra ez lehetetlennek tűnik, mégis sok kérdésben olvasom, hogy már nem szeretik a párjukat pedig régen nagyon szerelmesek voltak, szerették. hogy lehetséges ez?2013. jún. 21. 20:06
2/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nálatok így fennmarad a lángolás! Nem törvényszerű, hogy el kell múlnia.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Rossz helyre küldtem a linket. Boccs.
5/8 anonim válasza:
Az érzések elmúlása és vissza erősödése csak rajtatok áll az a baj sok pasi vagy lány megszokja az adott helyzetet és nem értékeli a párját és ellaposodnak na ilyenkor van aki észbe kap és újra előhozza az érzelmeket és van aki hagyja a dolgot kihűlni mert másfelé akar kacsintani vagy mert bele fáradt. . . ez az én tapasztalatom "egy nő akkor szép ha ragyog és akkor ragyog ha érzi, hogy szeretik " vagyis ragyogtatni kell és akkor minden ok sok sikert és boldog évet
6/8 Dóri0717 válasza:
A szerelem átlagos időtartama 2 év. Olvastam erről egy könyvet. Utána átalakul szeretetté. Ami csak akkor múlik el, ha nem tesztek semmit a kapcsolatért, elhidegültök egymástól, s a végén megutáljátok egymást, de ez csak rajtatok áll. Nekünk is volt ilyen időszakunk, pontosabban részemről, 5és fél éve vagyunk együtt, de sikerült abból a könyvből ötleteket merítenem, s most újra lángol
7/8 anonim válasza:
mióta együtt vagytok, nem tudom ebből mennyit éltetek együtt, de akkor kezdődik igazán, addig csak együtt járás, ami teljesen már
egy biztos a kapcsolatért tenni kell napi szinten, amikor ez kezd elmúlni vagy csak az egyik tesz érte, akkor vége teljesen
egy biztos a szerelem elmúlik, helyébe szeretet és valakinek ragaszkodás lép,
amúgy azzal kell megbirkózni, hogy változik az ember, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!