Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom a barátnőm terrorját, hogyan szakítsak?
Eljutottam arra a szintre, hogy már nem bírom tovább. Folyton ki akar magának sajátítani, nem akar engedni, hogy a barátaimmal legyek mondjuk havonta 1-2 alkalommal. Azt sem nézi jó szemmel, ha elmegyek heti egy foci edzésre meg hétvégén egy meccsre. Holott mikor megismerkedtünk, ennél többet jártam a barátaimmal is, meg focizni is. A helyzet az évek során rosszabbodott, itt a vége. Hogyan tálaljam? 5 éve vagyunk együtt.
Nem, nem hinném, hogy van más megoldás, mivel akárhányszor le akartam vele ülni ezt megbeszélni, mindig hisztizik, és a fejemhez vágja, hogy ez meg az fontosabb nekem, mint ő.
Egyszerű
Megmondod neki,hogy Istenpá
Szegény :/ keress inkább mást :) aki jobban megbecsül :D
mi még csak 3 éve vagyunk együtt, de nem szeretném ha velünk is ez lenne :/ :/
Hát... igazából nem látok bele a mindennapjaitokba, de megpróbálok tanácsot adni.
Szerinted a barátnőd csak azért csinálja mert féltékeny, vagy fél attól, hogy megcsalod vagy kikezd veled valaki.
Valahogy próbáld meg őt rávenni arra, hogy beszéljetek. Mond neki azt, hogy most komolyan szeretnél vele beszélni és jó lenne ha hanyagolná ezt a hisztit mert nem veszed be.
Női szemmel azt mondom, hogyha sehogy sem tudod rávenni, akkor mond neki, a hirtelenből, ha nem hajlandó veled leülni és normálisan beszélni, mert látod, hogy probléma van, akkor nincs értelme tovább folytatni. Hidd el, ha meghallja, akkor kérés nélkül belemegy.
Mi 4 és fél éve vagyunk együtt. Eltudom képzelni, hogy mennyi minden van a ti 5 évetek mögött ? Gondolj bele megéri szakítani? Soha ne adj fel semmit, soha nem a szakítás a megoldás.
Nálunk épp fordítva van. (Több mint 5éve vagyunk együtt.) Az első években ő "tiltott" el a barátaimtól... féltékenykedett, szinte alig maradt barátom. Viszont az utóbbi két évben, mintha kicserélték volna. Nem féltékenykedik, persze félt, de megbízik bennem. Én igazából hagytam magam, és magától változott meg.
Szerintem is jobb lenne, ha valahogy megértetnéd vele, hogy neked ez így nem jó. Jó tanácsokat adtak az első válaszolók. Azért 5 év az 5 év... sok minden van mögötte, tapasztalatból írom... nálunk is vannak konfliktusok, de ezt csak beszélgetéssel és kölcsönös toleranciával tudjuk megoldani.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!