Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnöm kéne a munkamániájának? Csak én vagyok túl hisztis?
Igen tedd össze a két kezedet,ne hisztizz.
Örülj,hogy egy sikeres céltudatos pasit kaptál,nem egy tecsós árufeltöltős nettó 100.000-s ürgét aki még 20 év múlva is ott lesz,de legalább a pics_dban lesz mindig délután,ha ilyen kell hajrá.
Neki a karrierje fontosabb mint te ezt fogadd el,vagy hagyd el,nem fogja meghatni,egy ilyen hisztis nőt jobb kirakni,én már elküldtelek volna a ....szára.
Neked látom semmi életcélod,az életről fogalmad sincsen halványan sem.
Nem mindenkinek elég ha bemegy melózik megkapja a kis pénzét,és ossza be éveken át,valaki többre vágyik ki akar törni,dőzsölni akar,világot látni,sikeres lenni.
Csak ezt meg kellene érteni,meg ehhez felnőni.
Úgyhogy vagy összekapod magad vagy a srác kirak és jogosan teszi.
Várom a lepontozást. :)
"Nem mindenkinek elég ha bemegy melózik megkapja a kis pénzét,és ossza be éveken át,valaki többre vágyik ki akar törni,dőzsölni akar,világot látni,sikeres lenni.
Csak ezt meg kellene érteni,meg ehhez felnőni."
Utolsó, azt is meg kéne érteni, és felnőni hozzá, hogyha valaki meg párkapcsolatot akar. Pontosan azért, hogy ne a munkáról szóljon az élet, vagy legyen miért-kiért dolgozni önmagunkon kívül. A párkapcsolat pedig arról is szól, hogy időt töltünk egymással és megosztjuk azokat a bizonyos élményeket, a világlátást, a sikert, a dőzsölést. Nem csupán a szexről. Inkább annak kéne felnőni, aki nem érti meg, hogy vannak érzelmi igények, amitől egy párkapcsolat párkapcsolat lesz. Ha neked az a véleményed és te is úgy gondolkodsz, hogy a munka és karrier az életedben az első, az még nem baj, de akkor olyan partnert keress magadnak, aki hasonlóan fogja fel az életet (és gondolom jószerivel csak akkor találkoztok majd, ha szexet akartok egymástól), vagy maradj az alkalmi partnereknél.
Hát igen utolsó,én ezért se akarok semmi komolyat,csak jól érezzük magunkat amikor szükségünk van egymásra heti max 2-szer,amikor az ember fia ráér,aztán szépen megy haza,persze azt csinál amit akar engem nem zavar ha pasija van mellettem addig is nyugalom van :D
Igen jól mondod akinek a pénz meg a villantás kell az ne keressen kapcsolatot szerintem se,mert más célok,és csak leszívja az energiáit a másik ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!