Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtaláltam életemszerelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam életemszerelmét de ő nem szeret, mit tegyek?

Figyelt kérdés

alakultak a dolgok de ő csak szimplán a barátom akar lenni.

Én 21f ő 20l

2013. jún. 21. 15:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát cimbi én azt mondom hogy evezz tovább.ez halott ügy.
2013. jún. 21. 15:56
 2/15 A kérdező kommentje:
ezt te nem érted,én tényleg szeretem.
2013. jún. 21. 16:08
 3/15 anonim válasza:

Szia!

Őszintén, tényleg ne erőltesd, ha jót akarsz a lánynak. Talán azt hiszed, hogy ez jót tesz a hiúságának, vagy valami hasonló, de hogyha tényleg szeret (barátilag persze), akkor csak fájdalmat, felesleges agyalást és szomorúságot hozol a lánynak azzal, ha kimondod. Talán még undorodni is fog tőled (vagy magától). Ha pedig mégis beleegyezne, hogy együtt legyetek, akkor van rá esély, hogy boldog lesz, de a legtöbb esetben ilyenkor inkább folyamatos önmarcangolás, és az érintésedtől való elidegenedés lesz a vége. Maradj a barátja, bármennyire nehéz is. Legyél ott neki mindig, és hidd el, hogy ez rengeteget jelent számára.

2013. jún. 21. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:

de ha csak a barátod akar lenni,és sehogy sem tudod meggyőzni akkor hiába irod ezt h így szeretem meg úgy szeretem, szállj fel egy másik buszra, lesz ennél jobb is :)

20/F

2013. jún. 21. 16:10
 5/15 anonim ***** válasza:

Ajánlom a te és a sz.rencsétlen,alacsony cs.nya kisfiúk figyelmébe(többségében az oldal nőgy lői) Ezzel nem a frankót akarom megmondani csak egy kis gondolat ébresztőnek szánom.

NA akkor elmesélek egy történetet:

1988ban születtem egy havas téli reggelen-----------17 évesen lett elősző b.nőm. 17-19éves korom között két b.nőm volt,de ezek sem úgy,hogy azt mondtam:-akkor te és te leszel innnentől a nőm,jópárszor koptattak le előtte de nem érdekelt. Akkor is ill. azóta is úgy vagyok ezzel,hogy ha egy normális közeledés után vki elhajt akkor b ssza meg,ő nem érdemli meg,hogy megismerjen,meg ilyenkor legalább kiderül az elején az is ,hogy val.szeg egy háklisss az illető.

Szóval a második b.nőmmel voltam már együtt egy ideje,amikor egyik haverom megkérdezte,hogy elégedett vagyok-e,és boldog .Mondtam persze hiszen van egy csinos barátnőm,és a sz.x is jó vele.Ekkor mondta ő,hogy több „elvárásom” legyen egy nővel szemben,rájöttem igaza van mert,a testiséget leszámítvan nem nagyon voltak közös dolgaink. nem is sokkal ezután szakítottam a lánnyal és elkezdetem céltudatosan keresgélni. Nyílván a külső továbbra is fontos volt(aki azt mondja,hogy a külső nem számít az hazudik,számít de az ízlések különböznek így mindenki találhat magának megfelelő párt) de emellett már a belső dolgokra is hagsúlyt fektettem(nem részletezném hiszen ez mindenkinél más)

Na ezek után újabb kétt lánnyal ismerkedtem meg(nyílván nem egyszerre),és mindketővel szoros kapcsolatot alakítottam ki(nem 1-2nap alatt) és már majdnem járásnál tartott a dolog amikor mindketten viszakoztak.A második ilyen után végérvényesen padlót fogtam,nem gyűlölködtem meg ócsárol tam senkit csak már úgy voltam mindkettőnél,hogy beléjük szerettem.Hosszú-hoszú ideig nem is akartam más felé nyitni de ha próbálkoztam is nem sok sikerrel jártam.(ez nem lepett meg hiszen én éreztem magamon azt,hogy mennyire morci vagyok és ha ezt én észre vettem akkor kézenfekvő,hogy más is). Telt múlt az idő és rádöbbentem,ideje abba hagyni ezt az egészet és tovább lépni mert ennek így semmi értelme,csak vergődöm,az idő telik(így is elba sztam vagy 5évet!!!) és (bár más okai is vannak) de ez is közre játszik abban,hogy nem úgy alakult az életem ahogy szerettem volna,és csak tengek-lengek egyik napról a másikra.(voltak céljaim de nem láttam értelmét megvalósítani azokat) Tisztában vagyok vele,hogy ez csak az én hibám. már ott tartok,hogy őszintén tudok mások felé nyitni és ez meg is látszik,elég hozzá pl. egy kedves mosoly(nem bamba vigyor,idétlen röhörés) és a hatás nem marad el.

Igen, ez egy történet a kismillió közül de a következőkre szeretnék kilyukadni:

-Ha esetleg sikertelenek vagyunk a csajozásban/pasizásban akkor ne a másikat okoljuk,sz.puljuk érte hanem próbáljunk magunka nézni és ott megtalálni a hibát,valamint legyünk tudatosak és legyenek elvárásaink,ne az legyen hogy tök mind1 csak legyen már végre valaki.

-szép és jó ha szeretünk valakit(lásd. kérdező) de vegyük észre ha nem kellünk ill. ha nem működik a dolog.Lehet sajnálkozni néha egy bizonyos határokan belül,de vegyük észre azt a pontot amikor igenis tovább kell lépni mert, mert jó vége nem lesz..Ha te is így akarsz járni ahogy én akkor rajta.

Ez az én véleményem.

2013. jún. 21. 16:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Ez igazán megindító csak tudod én nem te vagyok.
2013. jún. 21. 16:38
 7/15 kolosszus22 ***** válasza:
Akkor nem nem találtad meg, csak az lesz életed szerelme aki viszont is szeret.
2013. jún. 21. 16:40
 8/15 anonim ***** válasza:

????? ki mondta ,hogy te, én vagy?

Bmeg ne gyak olvassuk,értsük is már ezt a ro hadt nyelvet,f@ szom!!!

2013. jún. 21. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Szomorú, de ez van. Nem a te eseted az első ilyen a történelemben. Nem tudsz mit csinálni.

A barátságot nem ajánlom, mert még sz@rabb érzés lesz, ha majd lesz egy komoly kapcsolata valaki mással.

2013. jún. 21. 16:43
 10/15 anonim ***** válasza:
csak*
2013. jún. 21. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!