Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen sztorikat ismeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen sztorikat ismeretek a párok egymásra találásáról? Egyáltalán honnan lehet tudni, hogy megtaláltuk az igazit? (példa lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon sok a közös bennünk, szavak nélkül is értjük egymást, ugyanaz az érdeklődési körünk, ugyanazt a zenét szeretjük (ami nem populáris, és erre is kevés az esély) értjük egymás poénjait, de van egy nagy gondom, ami zavar benne és valahogy nem vagyok képes elfogadni... viszont próbálkozom minden erőmmel.

Lehet hogy mégis ő lenne az igaz ennek ellenére? Honnan tudhatom?

(Félek is, ha elszalasztom akkor nem találok senkit, mert én sem vagyok egy szokványos személyiség, és bennem is van amit nehéz elfogadni. Elmondanám neki, hogy mi a helyzet, de nem akarom megbántani.)

2013. jún. 13. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az, amit nem tudsz benne elfogadni?
2013. jún. 13. 16:07
 2/7 A kérdező kommentje:
sokkal alacsonyabb nálam.. (én vagyok a lány)
2013. jún. 13. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
hány cm vagy, és ő ?
2013. jún. 13. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán honnan lehet tudni, hogy megtaláltuk az igazit?"

Onnan, hogy eltelt 10 ev...

2013. jún. 13. 16:15
 5/7 A kérdező kommentje:
én 175 cm vagyok ő 163, szerintem ez elég sok :/
2013. jún. 13. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pl. ahogy először megláttam a nevét (mert bejelölt facen de én nem tudtam ki ő) már akkor éreztem valami furcsát, leírhatatlanul jó érzést pedig azt sem tudtam ki ő, aztán mikor először láttam szintúgy.. :) És kiderült hogy ő is így volt velem. Szóval szerintem azt rögtön érezned kell ha megismersz valakit.
2013. jún. 13. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
értem..:) köszi a válaszokat! jöhetnek még
2013. jún. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!