Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem szeret az a nő, akit megismertem vagy csak a gyereke miatt van velem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szépség, sőt szint alig volt barátnőm, pedig már 25 éves vagyok. Megismerkedtem egy nagyon csinos szép 28 éves lánnyal. A lány egyedül neveli autista fiát, férje emiatt elhagyta. Mikor találkoztam a fiúval, tökre megszeretett, és meg is ölelt egy idő után. A nő is mondta, hogy ez nagyon érdekes, mert az autisták nem nyilvánítanak ki érzelmeket így és még sose csinált ilyet. Úgy látom a lány egyre jobban akar engem, mintha kezd megszeretni. De vajon csak a gyerek miatt. Ti Mit tennétek?2013. jún. 21. 15:44
1/1 anonim válasza:
"mert az autisták nem nyilvánítanak ki érzelmeket" - ez nem igaz.
Egyébként nyilván egy gyerekes nő számára fontos az is, hogy a gyermeke elfogadja a választottját, de azért ez így nagyon-nagyon kevés infó. Simán lehet, hogy a nő alapból kapcsolatfüggő, kell mellé "valaki", akit ő is, a gyerek is elfogad. De az is lehet, hogy nem. Mivel nem ismerem, nem tudok látatlanban nyilatkozni. :)
Annyit tudok javasolni, hogy ha TE jól érzed magad ebben a kapcsolatban, akkor felejtsd el az agyalást, egyszerűen csak érezd jól magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!