Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40-es pasi találhat olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es pasi találhat olyan csinos nőt, akinek már kirepült gyereke van?

Figyelt kérdés

Azaz nem akar már "új" sajátot, hiszen már fiatal felnőtt gyereke(i) van(nak), de régen elvált stb.

Sajnos nem vagyok apatípus. Semennyire nincs kedvem a gyerekhez. (Korrektebb ez az őszinteség, mintha megfelelésvágyból belevágok, aztán rossz apa leszek.) Mára elmúltam 40 és mindig így érzek. A korombeileknek már nagy gyerekei vannak. Nekem nincs és lehet, hogy szégyelnem kéne, de nem is hiányzik.

Voltam kisgyerekes anya párja fiatalon, de pont a kisgyerekek miatt nem működött a kapcsolat.

Viszont arra gondoltam, hogy láttam én már olyan elvált nőt, akinek nagy gyereke van, már nem is vele, a hölgy nem akar újra szülni, mert mondjuk már 35-40 körül jár, mindemellet jól tartja magát, igényes stb.

Neki lenne egy olyan pasija, aki nem cseszteti saját gyerek igénnyel (ismeretségemben zavartak el pasit pont ilyen miatt, hogy gyereket akart a nőtől, de ő már nem), de mindazonáltal inkább egy késő huszon koraharmincas gondolkodású és dinamizmusú, a pasinak (nekem) meg lenne egy olyan partner, aki felé nincs ez a "kötelezettségérzet", hogy elvárja, hogy családot alapítsunk.

2013. jún. 21. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze hoyg van ilyen, aki korán szült. Viszont ha már felnött gyereke van valószinüleg hamarosan jön unoka és akkor megint lesz gyerek a családban akivel azért igenis kell hogy találkozz, néha ott lenne stb. Ez nem lenne gond? Lehet inkább olyat kéne keresned akinek nem lehet ygereke és/vagy nem is akar. Vannak ilyenek is. Ott nem is lesz soha ez a "zavaró" tényező.
2013. jún. 21. 11:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ha van olyan...
2013. jún. 21. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
van, még ha nem is olyan sok de van. Ahogy Te is vagy pedig ez a hozzáállás sem általános. A legtöbb pasiban ugyanúgy megérik a gyermekvállalás gondolata mint a nőkben.
2013. jún. 21. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

38 éves nő vagyok és soha nem akartam gyereket. Szeretem őket, meg minden, de sajátot sosem akartam és nagy valószínűséggel ezután sem akarok majd.

Egyébként nekem is ugyanez volt a problémám, több kapcsolatom bukott el már ezen a gyerek kérdésen, pedig mindig leszögeztem a kapcsolat elején, hogy nem.

Szóval vagyunk így egy páran szerintem :)

2013. jún. 21. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es! Szingli is vagy? :D
2013. jún. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!