Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajöhet-e az a nő aki szakított bizonyos idő elteltével, vagy ez teljesen lehetetlen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 12:45
11/17 anonim válasza:
Ja hogy a kérdésrev válaszoljak.Vissza mehet nincs kizárva,ha szeret annyira vagy szeretett akkor megbánhatja a szakítást és vissza mehet.Azonban én azt javaslom neked hogy ne te keresd!Ha valamit akar akkor jön,2 hónapnál tovább ne várj,utánna evezzé másik vízekre ne várj tovább.
12/17 A kérdező kommentje:
Van persze és nem is keresem őt, de sajnos nehéz kihevernem, mert míg együtt voltam vele nagyon jó volt. Aztán jött valami hülyeséggel és szakított velem.
2013. jún. 21. 13:29
13/17 anonim válasza:
Ha szeret téged még valamennyire az a nő, akkor visszajöhet, igen. Mert ha valaki hirtelen felindulásból szakít, azt a pillanatnyi harag váltja ki belőle, és nem az érzések megváltozása. Ilyen esetben tuti adni fog legalább jeleket arra, hogy még mindig érdeklődik irántad, még mindig szeretne veled lenni. Ha bátrabb, akkor bevallja. Ha viszont már abszolút hidegen hagyod(nem is vonzódik hozzád már), akkor is lehet még esély, de már nem sok. Ilyen esetben légy büszke, ne alázkodj meg, változtass az életeden, próbálj jobb emberré válni, célokat kitűzni, és a külsődet is változtasd meg, hogy vonzóbbnak lássanak. Ez felkeltheti a későbbiekben a figyelmét, tutira nem fogja hidegen hagyni őt sem, és talán elgondolkozik azon, hogy rossz ötlet volt téged elhagyni. És figyeld a jeleket, ha találkozol vele. A testbeszéd sokat elárul...
14/17 anonim válasza:
Milyen hülyeséggel szakított?Nem akarlak lelombozni,de ha a nők hülyeség miatt szakítanak akkor nagyon sanszos hogy ott valami másik pasi/srác van a dologban.Lehet nincs köztük még semmi,de kialakulóban van valami,vagy annyira bejön neki hogy be akarja csrkészni.Tudom ezek fájdalmas szavak,de ilyen már velem is meg esett.Bár ő egy jó nagyoit koppant,mert azt gondolta a srác akit kiszemelt majd a karjaiba fog omlani...de hát megszívta mer a srác le sem sz@rta egy idő után,főleg hogy tudta hogy miatta szakított velem:D
15/17 A kérdező kommentje:
Várni már nem várok, keresek tovább de még sajnos nem sikerült felejtenem az emlékeket.
2013. jún. 21. 13:34
16/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, az könnyen lehet, hogy sajnos talált valaki mást...
2013. jún. 21. 13:39
17/17 A kérdező kommentje:
Elegem van a csalódásból. Teljesen tönkretett az a nő, akivel több mint egy hónapon keresztül találkozgattam, beszélgettünk, csókolóztunk és jól éreztük magunkat.Aztán felhívott és mondta, hogy nem jelentek számára kihívást és nem akar velem többet találkozni. Nagyon fáj, és nehezen tudom elfelejteni őt, pedig nagyon szeretnék megszabadulni az emlékektől.
2013. jún. 21. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!