Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 év múlva újra megkeressem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év múlva újra megkeressem? Hülyeség lenne ennyit várni rá?

Figyelt kérdés
volt barátommal 3 hónapja szakítottunk, nem voltunk sokat együtt, de eddig még senkinél nem éreztem ilyet mint nála, nagyon megszerettem, bármit meg tennék érte, azt hiszem ő az igazi,teljessen összeillünk, a kapcsolatot elrontottam, és szakított velem, már elmondtam neki hogy én még mindig szeretem de ő azt mondta hogy most nem akar kapcsolatot, és tudom h ha most újra összejönnénk ugyanúgy nem bízna bennem, de én nagyon szeretem és nekem csak ő kell, vele akarok megöregedni, tényleg ő az igazi, ennyire még nem szerettem senkit,, szóval lényeg a lényeg arra gondoltam hogy mi lenne ha 5 év múlva újra megkeresném, addig leérettségiznék, mindketten meg komolyodhatnánk, és előröl kezdhetnénk a kapcsolatunkat ha nem lesz barátnője, és én örökké vele akarok lenni.. tudom hogy addig sok barátnője lesz még, meg nekem is sok barátom de mindig csak őt fogom szeretni, nemtudok más srácot így szeretni..úgyhogy ezt vettem most a fejembe, szerintetek lehetne ebből még valami??
2013. jún. 21. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

most még nagyon fiatal vagy, ilyen fiatalon én is hittem mindenféle romantikus ideálokban.

de ez, hidd el, nem életszerű. nem is egészséges.

beteges dolog, ha valaki minden remény nélkül 5 évet vár valakire. de még ha van remény, akkor sem egészséges ennyit várni. az élet rövid, ne pocsékold el várakozással.

vagy most próbáld meg rendbehozni, vagy lépjél túl rajta.

2013. jún. 21. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:

próbáltam helyre hozni de nem nagyon adott esélyt rá:/

persze attól hogy várok rá, nemfog megállni az idő, ugyanúgy randizgatok majd, csak legalább lesz életcélom

és abban reménykedek h ha 5 év múlva újra találkozunk talán újra belém szeret, vagy megpróbálná újra, addigra megkomolyodok, meg ő is aztán majd alakul talán:)

2013. jún. 21. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:

az életcélod ne valaki más szeretetétől függjön!

ez nem egészséges. próbáld magad túltenni a dolgon. a boldogságra törekedj, és ne arra, hogy egy konkrét személy szeretetét elnyerd.

2013. jún. 21. 13:11
 14/15 A kérdező kommentje:
az életcél alatt nem konkrétan rá céloztam, hanem hogy addig le érettségizek, elmegyek fősulira , és talán vele is lesz valami.. mert eddig csak sodrodtam az árral, nem nagyon voltak ilyen terveim
2013. jún. 21. 13:14
 15/15 anonim ***** válasza:

értem. jó, menjél főiskolára, az legyen a célod, az jó cél.

reméljük, hogy közben összehoz valakivel a sors, akinek nem kell könyörögnöd.

2013. jún. 21. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!