Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év múlva újra megkeressem? Hülyeség lenne ennyit várni rá?
Ha még 5 év múlva is ugyanígy fogsz érezni, akkor nem lenne hülyeség megkeresni.
A leírásodból ítélve 15 év körül lehetsz, akkor 5 év múlva 20, és igen, ez alatt a néhány év alatt rengeteget változik, komolyodik az ember. Ha két ember 14 évesen kerül össze, valószínűleg elrontják, mert még tapasztalatlanok, félénkek, gyerekesek. Ha ugyanaz a kettő 20 évesen kerül össze, több esély van arra, hogy "örökké", mert itt már érettek, nem függenek annyira a szülőktől, és mernek is cselekedni.
Alapvetően nem hülyeség, DE
1. véletlenül se fogadj cölibátust 5 évre(női cölibátus? XD)
2. ha jön a lehetőség egy másik sráccal, és tetszik, akkor próbáld meg, ne hajts el a lehetőséget a bizonytalan miatt
3. Külön jó, ha szerzel tapasztalatot mással! Így ha újra összekerülsz ezzel a sráccal, jobban tudod majd, hogy kell cselekedni
Majd az idő megmutatja, hogy érdemes-e újra felkeresned.
17/L
Őszintén? nem.
Hasonló helyzetben voltam én is, nagyon szerettem valakit, úgy éreztem, ő az igazi. Nem tudtunk normálisan találkozni, gyakorlatilag ez volt az egyetlen indok, amiért szakítottunk. Utána lett más barátom, de mindig Ő járt a fejemben. (ennek hála elcsesztem a többi kapcsolatot, olyat is, amiből ha normálisan állok hozzá, elég jó dolgok sülhettek volna ki) Közben szinte folyamatosan beszéltünk, időről időre felmerült, hogy újrakezdjük, de mindig közbejött valami, ami miatt azt mondta, hogy most még ne. Hadd ne részletezzem ezek mennyire fájtak...
Aztán kb 5 évvel a szakítás után újra előjött, hogy még mindig hiányzunk egymásnak, mi lenne, ha most... A vége az lett, hogy lefeküdtünk. Hosszú idő óta töltöttünk újra együtt egy estét és rá kellett jönnöm a végére, hogy néhány óra után már nem tudunk miről beszélgetni. Rengeteget változtunk, már rég nem az az ember volt, akiért annyira odáig voltam. Ugye elég szánalmas? :)
De remélem sikerül levonnod belőle valami tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!