Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kövéren nem kellettem nekik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövéren nem kellettem nekik, vékonyan viszont igen. Ti összejönnétek ilyen fiúkkal?

Figyelt kérdés

80 kgról fogytam le 54 kgra. Vannak olyan pasik akik kövéren is ismertek viszont akkor egyáltalán nem érdeklődtek irántam, leráztak. Mióta viszont lefogytam azóta ők is újra-újra sablon indokokkal írogatnak, találkoznának.

Ti hogy reagálnátok az ilyen viselkedésre? Összejönnétek esetleg egy ilyen fiúval, vagy erkölcstelennek tartjátok hogy most hogy lefogytam, jól nézek ki már jó lennék.

2013. jún. 20. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jönnék össze velük, hasonló helyzetem volt. Még 14-15 évesen roccker voltam. állandóan fikáztak aztán most, hogy nőies stílusom lett persze mind meg akar dugni. ÉS ÉN NEM VÁLTOZTAM KÜLSŐLEG! CSAK ÖLTÖZKÖDÉSILEG. az ilyeneket le kell sz*rni.
2013. jún. 21. 00:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben lesz*rnám őket. Mostmár ők nem egy kategória veled :D
2013. jún. 21. 06:32
 13/20 kolosszus22 ***** válasza:
10%

Inkább örülj és élvezd! Akárki akármit mond, a kinézet igen is fontos, főleg egy férfinak, genetikailag így vagyunk kódolva. Lehet szépíteni és belső értékekkel és egyebekkel előhozakodni, de akkor is fontos, hogy a kiszemelt tetsszen külsőre, szóval ez teljesen ok így.

26F

2013. jún. 21. 08:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel akkor senkivel ne jöjj össze, mert ha egy eddig ismeretlen fiúnak tetszeni fogsz, akkor elég valószínű, hogy ő se akart volna tőled semmit 26 kilóval többel... Ha valakinek tetszeni fogsz, azért fog szeretni, mert a normál alkatúak tetszenek neki és nem a kövérek :)
2013. jún. 21. 09:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Hülyítsd be őket és tolj ki velük. Én ezt tenném.
2013. jún. 21. 10:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Megjártam ezt, én 102-ről fogytam 64-re. Mindig lekövéreztek. Ok, volt alapja, ezt nem tagadom. Elsősorban az egészségem miatt fogytam le. Mikor megláttak 64 kilósan, azonnal mindenki tette a szépe. Kell a testi vonzódás, ez tény, de a tahóságnak is van határa. És nálam ez már túllépett rajta. Egyikkel sem randiztam, majd már csak azzal, akit újonnan ismertem meg.
2013. jún. 21. 10:30
 17/20 anonim ***** válasza:
az újonnan megismert is lekövérezett volna 100+ kilóval :D
2013. jún. 21. 12:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Messze mentem főiskolásnak:D
2013. jún. 21. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem jönnék össze velük.

Előttem írták, hogy a külső számít. Ebben teljesen igazatok van. Az viszont elég nagy felszínességre utal, ha valaki csak azért viselkedik normálisan egy emberrel, mert az tetszik neki. Ha nem tetszik neked XY attól még nem kell lekövérezni, gúnyolni, lekezelni, megalázni és még sorolhatnám. Visszautasítod, ennyi.

Kérdező szerintem viselkedj normálisan, de nem kell velük foglalkozni.

2013. jún. 21. 12:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem. Addig oké, hogy a testi vonzódás fontos, ezzel egyet is értek és gyűlölöm, ha azt mondják, hogy "a külső nem számít", mert igenis számít! De ha valaki lekezelően, bunkón bánt velem, amikor kövérebb voltam, akkor ne tegye nekem a szépet, amikor lefogyok, mert nekem nem kell egy ilyen ember. Én is tapasztaltam ilyet, amikor 73 kg-ról lefogytam 57-re (170 cm vagyok), de nem igazán érdekeltek, csak újonnan megismertekkel jöttem össze.

Egyébként kérdező, gratulálok a fogyáshoz!

2013. jún. 26. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!