Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövéren nem kellettem nekik, vékonyan viszont igen. Ti összejönnétek ilyen fiúkkal?
80 kgról fogytam le 54 kgra. Vannak olyan pasik akik kövéren is ismertek viszont akkor egyáltalán nem érdeklődtek irántam, leráztak. Mióta viszont lefogytam azóta ők is újra-újra sablon indokokkal írogatnak, találkoznának.
Ti hogy reagálnátok az ilyen viselkedésre? Összejönnétek esetleg egy ilyen fiúval, vagy erkölcstelennek tartjátok hogy most hogy lefogytam, jól nézek ki már jó lennék.
Inkább örülj és élvezd! Akárki akármit mond, a kinézet igen is fontos, főleg egy férfinak, genetikailag így vagyunk kódolva. Lehet szépíteni és belső értékekkel és egyebekkel előhozakodni, de akkor is fontos, hogy a kiszemelt tetsszen külsőre, szóval ez teljesen ok így.
26F
Biztos, hogy nem jönnék össze velük.
Előttem írták, hogy a külső számít. Ebben teljesen igazatok van. Az viszont elég nagy felszínességre utal, ha valaki csak azért viselkedik normálisan egy emberrel, mert az tetszik neki. Ha nem tetszik neked XY attól még nem kell lekövérezni, gúnyolni, lekezelni, megalázni és még sorolhatnám. Visszautasítod, ennyi.
Kérdező szerintem viselkedj normálisan, de nem kell velük foglalkozni.
Nem. Addig oké, hogy a testi vonzódás fontos, ezzel egyet is értek és gyűlölöm, ha azt mondják, hogy "a külső nem számít", mert igenis számít! De ha valaki lekezelően, bunkón bánt velem, amikor kövérebb voltam, akkor ne tegye nekem a szépet, amikor lefogyok, mert nekem nem kell egy ilyen ember. Én is tapasztaltam ilyet, amikor 73 kg-ról lefogytam 57-re (170 cm vagyok), de nem igazán érdekeltek, csak újonnan megismertekkel jöttem össze.
Egyébként kérdező, gratulálok a fogyáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!