Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek a "jelek" mire utalnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a "jelek" mire utalnak? Már nem szeretem, vagy csak elbizonytalanodtam?

Figyelt kérdés
Szóval, a barátommal megromlott a viszonyunk. A gond az, hogy csak én érzem. A barátom szerint nincs semmi baj velünk. Nekem hiányzik, hogy eljárjunk néha valahova. Pénz van rá, az sosem volt gond. Hétvégén ideje is volna rá, mégsem megyünk sehova. Múlt héten annyira összevesztünk, hogy sírva fakadtam. (Csütörtök reggel). Még aznap este mondta, meg péntek reggel, hogy kapok hétvégén egy olyan ajándékot amire régóta vágyom. (Egy hajvasalót szeretnék, valami jobbat ami nem megy tönkre egy hónap után. Ezt ő is tudja, sokszor beszéltem róla neki). Szombatra megígérte, hogy moziba megyünk, pénteken meg állatkertbe. Szombat reggel hirtelen elromlott az autó. Persze erről nem tehet, rendben. Az ajándék persze elmaradt, mindegy nem is fontos, de szarul esett, hogy ő mondta hogy kapok, ő ígérte meg, aztán semmi.Ekkor felajánlottam a sétát, hát ő nem fog velem este 7kor sétálgatni.(Ebéd után aludtunk) Csalódtam benne. Szeretem, éppen annyira, hogy ne tudjam elengedni. Viszont megismerkedtem valakivel, aki szimpatikus, és ha most nem lenne senkim, kezdhetnénk randizni az illetővel. Eddig úgy van, hogy heti egy 1-1,5 órát találkozok vele, közben meg a barátommal majd alakul. Nap közben ha nincs velem, nem hiányzik, olyan mintha nem is szeretném. Este már alig várom, amikor meglátom a ház előtt, hogy felérjen. Jó vele összebújni, szeretem, hogy éjjel átölel. Reggelenként a sírás fojtogat, mikor elmegy dolgozni. Nem vagyok biztos abban, hogy nekünk együtt kellene lennünk. Erre rátesz egy lapáttal, hogy féltékeny vagyok, és ő piszkál is vele. (pl. mikor hívom, megkérdezem hol van, viccelődve mondja hogy egy lánnyal épp szexelt. Tudom, hogy nem igaz, de szarul esik.)
2009. okt. 12. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem szereted ezt a sracot, kulonben nem randiznal valaki massal...(szerintem nem fer bele egy szoros kapcsolatba randi egy harmadikkal) es meg Te vagy aki feltekenykedsz?! ez eleg vicces...

az meg eleg gyerekes, hogy egy hajvasalo miatt kiakadsz...azt pedig, hogy menjetek el valahova meglehet beszelni, egy jo kapcsolat alapja a hatekony kommunikacio...

szerintem legy oszinte magadhoz, aztan a parodhoz, es donts! de ne tartsd a vasat ket tuzben...mert elobb utobb megegeted magad!

2009. okt. 12. 16:50
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem randizunk, hanem barátként találkozunk.

Nem akadtam ki egy hajvasaló miatt, nem tudom mit kaptam volna, csak ROSSZUL ESETT, hogy ő mondta, hogy kapok valamit, aztán mégsem. Hiába beszélünk róla, soha nincs kedve sehová menni.

2009. okt. 12. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Neked még soha nem volt olyan, hogy nem volt kedved valamihez?!

Féltékenykedsz és de jó lenne flörtölgetni valakivel?

Tudod miért vagy féltékeny? Megmondom: mert, ha kiderülne, hogy megcsal a párod, akkor nyugodt szívvel randizhatnál az újdonsült "baráttal" és nem lenne bűntudatod...

Te teszel valamit a kapcsolatotokért?! Azon kívül, hogy nyúzod a sétával?

Ha a párodnak nincs kedve sétálni, akkor már nem szeret Téged? Ne legyél már kicsinyes...

2009. okt. 12. 21:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen. mikor beteg volt, ápoltam. Mindig igyekeztem a kedvében járni. Sütöttem-főztem neki. Apró ajándékokkal kedveskedtem neki. Mikor fáradt volt, megmasszíroztam. Amiben tudtam, segítettem neki. Csak tudod nagyon szar, hogy amit adsz, annak a 10%-át sem kapod vissza...
2009. okt. 13. 10:36
 5/11 anonim válasza:
Én vhogy átérzem amit irtál ugyan igy vagyok szinte mintha az én esetemet olvastam volna!!!a barátom figyelmetlen,amit megigér az nem ugy van!!!!ráadásul nekem is tetszik egy másik sráca akivel viszon nem biztos h komoly kapcsolatot akarok csak egy egyéjszakás kalandot!!!:Dmert közöttünk már a sex sem a régi és ez nagyon rossz,semmi nem olyan mint régen!!mi se csinálunk semmit csak vagyunk és kész!!!!ugyan ugy én is kedveskedek apro ajándékokkal de viszonzásképp semmi!!viszont elengedni meg nem tudom és én be is vallom h annak örülnék ha megcsalna,mert akkor nyugodt sziovvel tudnám kimondani azt h vége,mert igy nem megy!!!sztem te is ezt várod!!!!!:( én is féltékeny voltam de már ez is kezd elmulni!!!!és nagyon rossz mert kezdem ugy érezni h nekem nincs is barátom és ujra kezdhetek pasizni ugy mint 2évvel ezelött!!!remélem megoldodik majd a problémád!!
2009. okt. 13. 16:21
 6/11 A kérdező kommentje:
A barátom ismeri ezt a srácot akivel találkozni szeretnék. Azt mondta a srác, ha gondolom, meg is szakíthatjuk a kapcsolatot, ha az rendbe hozza a dolgokat köztem és a barátom között. Próbáltam vele beszélni. Most néhány napja kedvesebb, de mára is beígérte a meglepetést. Ha nem ígérné meg, nem lennék csalódott, hogy nem kapok semmit. Annak is örülnék, ha sétálni mennénk. Tegnap rajtakaptam, hogy a telómat böngészi. Kérdeztem miért. Nem válaszolt. Nagy nehezen kinyőgte, hogy fél, hogy valaki elhódít tőle. Mondtam neki, hogy rajta múlik minden. Ha ő kedves velem, és szeret, senki nem állhat közénk. De ha elhanyagol, könnyen lehet, hogy valaki elhódít tőle.
2009. okt. 13. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Remélem elhódít majd valaki, és akkor megtanulod, hogy egy idő után a legtöbb partnerkapcsolat ugyanolyan. Szerintem örülj neki, hogy nem csal meg téged, mert akkor most azon sopánkodnál, hogy hogyan szerezhetnéd vissza. Szerintem neked önismereti tréningre kéne járnod... Aki nem érti a saját érzéseit és nem tud dönteni bizonyos élethelyzetekben annak nincs elég tapasztalata. A döntéseidért saját magaddal kell elszámolni. Szeretem, mert jó vele összebújni, de ha nincs velem akkor nem hiányzik. ?!? Van egy játék malomnak hívják tudod csiki-csuki... Döntsd el végre mi az amit akarsz!!!

Hagyd el, mert nem kaptad meg a hajvasalót. "De nekem kell az a baba" => ez olyan gyerekes...

2009. okt. 14. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
baba=hajvasaló, ha nem értenéd a célzást...
2009. okt. 14. 18:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Félreértettél, mindegy. Én nem nyavalygok azért a hajvasalóért. Megemlítettem neki, hogy én szeretnék egy olyan hajvasalót, és ennyi. Nem mondogatom neki naponta 10x. Ez csak egy kis segítség, ha nem tud mit venni szülinapomra.
2009. okt. 15. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Te is félreértettél, de mindegy.

Leragadtál a hajvasalónál, mert azzal tapostam a lelkivilágodba. Ne haragudj! Olvasd el az előtte lévő mondatokat...

Az életedért és a döntéseidért Te magad felelsz.

Két lehetőséged van megszokod a párodat, vagy lecseréled.

Most jobb az udvarolós pasival lenni, de 2 év múlva gondolod, hogy még mindig udvarolni fog?

2009. okt. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!