Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő egy facebook-os beszélgetés a fiummal akitől mellesleg becsúszott egy gyerek. Sztetek ez mi? ő azt mondja nem k*rvázott le.
Figyelt kérdés
akkor mi az hogy más is szívesen ment volna?
más meg két kezét összetenné ha azt mondaném neki h 1óra és ott vagyok de te elutasítottad..
és a barátnőd vagyok akit szeretsz és érdekel..elvileg..
minden fiú szereti a k*rvákat
lek*rváztál?
főleg szingli pasik
nem
csak mondom
2013. jún. 20. 20:10
21/26 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok hogy úgy beszéltem erről ahogy.. nem kellett volna csak eléggé ideges voltam mostmár kicsit megnyugodtam.. elhihetitek én sem örültem amikor megtudtam hogy terhes vagyok... tudom hogy egy emberi élet de ennek fogadására nem állok készen fiatal vagyok én ehhez és nincs biztos háttér.. az abortuszra is alig alig akad pénz..
2013. jún. 20. 20:37
22/26 anonim válasza:
Igen, egyértelműen lek*rvázott. De nem hiszem el, hogy csak most vetted észre, hogy ilyen, és így beszél veled/rólad.
23/26 anonim válasza:
Írtam egy-két "választ" Neked, de alapvetően sajnállak. Hogy miért arra nem térek ki, szerintem rá fogsz Te jönni arra magadtól is.
24/26 A kérdező kommentje:
hogy kell törölni a kérdést vagy innen magam?
2013. jún. 20. 20:46
25/26 anonim válasza:
ha így beszélgettek, tetszik főleg ez a színvonal
amúgy ne azzal foglalkozzál, hogy emberi élet és most kioltod, hagyjuk már ezt a szöveget, jelenleg ésszerű megoldás az abortusz, szakítsál ezzel a sráccal, de Te tudod N
26/26 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ő nem a fiúd. 16 évesen, ha olyan kapcsolatban élnél, ami legalább 20 éves korodig kitart, na ő a fiúd lett volna. De így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!