Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő egy facebook-os beszélgetés a fiummal akitől mellesleg becsúszott egy gyerek. Sztetek ez mi? ő azt mondja nem k*rvázott le.
Figyelt kérdés
akkor mi az hogy más is szívesen ment volna?
más meg két kezét összetenné ha azt mondaném neki h 1óra és ott vagyok de te elutasítottad..
és a barátnőd vagyok akit szeretsz és érdekel..elvileg..
minden fiú szereti a k*rvákat
lek*rváztál?
főleg szingli pasik
nem
csak mondom
2013. jún. 20. 20:10
1/26 anonim válasza:
16 évesen "becsúszott" egy gyerek?
2/26 A kérdező kommentje:
nem lesz megtartva ne aggódj ne azzal foglalkozz...
2013. jún. 20. 20:13
3/26 anonim válasza:
Ha a neved mellett a 97 a születési dátumodat adja, akkor gratulálok, hogy 16 évesen becsúszott egy gyerek. És igen, konkrétan leqrvázott.
4/26 anonim válasza:
Aggódni csak neked kellene ilyen helyzetben....
6/26 anonim válasza:
Gondolom, én kaptam napszúrást, de nem értem...
Miért fb-on beszélgetek? Nem éltek együtt?
Mi van a gyerekkel? Azonkívül, hogy "becsúszott"?
Megszülted?
Mennyi idős a gyerek? A fiúd hány éves?
Miért hiszem, hogy egyik sincs több 17?
7/26 A kérdező kommentje:
Jó énse terveztem.. én is tiszta ideg vagyok...
2013. jún. 20. 20:17
8/26 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerek én 16 ő 19 eléggé gyerekes fejjel gondolkodik... el lesz vetetve
2013. jún. 20. 20:18
9/26 anonim válasza:
Ja, hogy akkor kaparva lesz, most már sokkal jobb. ;) Amúgy igen, k*rva vagy.
10/26 anonim válasza:
Én a helyedben nem ezen akadnék fel, ha hamarosan a gyerekemet öletném meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!