Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő egy facebook-os beszélgetés a fiummal akitől mellesleg becsúszott egy gyerek. Sztetek ez mi? ő azt mondja nem k*rvázott le.
Figyelt kérdés
akkor mi az hogy más is szívesen ment volna?
más meg két kezét összetenné ha azt mondaném neki h 1óra és ott vagyok de te elutasítottad..
és a barátnőd vagyok akit szeretsz és érdekel..elvileg..
minden fiú szereti a k*rvákat
lek*rváztál?
főleg szingli pasik
nem
csak mondom
2013. jún. 20. 20:10
11/26 anonim válasza:
na ezek a mostani 16 évesek.. én se vagyok sokkal több, de mintha 30 év lenne köztem és a 15-16 évesek között... borzalmasak vagytok és csak gratulálni tudok neked is meg a kedves barátodnak is.Nagyon intelligensek vagytok. A gyerekhez meg pláne gratulálok, mi az hogy nem lesz megtartva? egy ember életével szórakozol.. a saját gyereked életével, talán meg kellett volna előzni ha nem akartok nem? .. 20/L
12/26 anonim válasza:
Elolvastam a válaszodat közben.
Igen, a szép ősi mesterséggel illetett.
13/26 anonim válasza:
A- kaparva - azért elég nem helyét álló kifejezés,hiszen hosszú évek óta vákummal távolitják el a magzatot.
14/26 anonim válasza:
Mindketten gyerekesen gondolkodtok, és viselkedtek..
Végül is tipikus zsák meg a foltja eset.. Mi a kérdés egyébként?? Hogy leqrvázott-e? igen.. Hogy igaza van-e? Hát erre inkább nem válaszolnék..
15/26 anonim válasza:
Nem mindegy??? Úgy beszél róla, mint egy darab romlott húsról, amit kidobunk.Szégyen....
16/26 A kérdező kommentje:
jó mindeegy felejtsétek a kérdést légyszi kösszi
2013. jún. 20. 20:23
17/26 anonim válasza:
hát, ha k nem is vagy, de sötét, mint az éjszaka.
18/26 anonim válasza:
11-es vagyok.. én elfelejthetem de te attól még olyan ostoba maradsz mint most :)
20/26 anonim válasza:
Úgy beszél róla igen,de mit vársz tőle?Ő maga is gyerek !Itt csak az a megoldás ,ha az anyja fogja a kezét és elviszi a nőgyógyászhoz !Egyébként mi van most?! Mennyi a felelőtlen tini :/... nagyon durva ,sorra kapkodják a legyeket !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!