Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz ebböl valami vagy dobjam ki? Ha egy ferfi csak ejszaka akar velem talalkozni mar honapok ota, mert allitolag olyan sok dolga van, semmi közös programm se telefon csak ejszakai Facebook chat, szex utan kapasbol lelep.
Figyelt kérdés
De amikor szeretkezünk erzem, hogy szivböl kenyeztet, ölel es csokol, akkor most mi a fenet kezdjek vele?Szeretem,de a szajhaja nem akarok lenni.Amugy mindig ö jelentkezik nalam,ö kezdemenyez.Jobb lenne,ha ignoralnam?Tudnatok tanacsot adni?2013. jún. 20. 15:51
11/26 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem te egy nagyon buta és nagyon naiv lány vagy.
12/26 A kérdező kommentje:
A kerdesem meg mindig az,hogy hogyan viselkedjek vele?
2013. jún. 20. 16:33
13/26 anonim válasza:
Édes jó istenem és a nők csodálják hogy a legtöbbet hülyének nézik....
De amúgy sz*rd le és dobd ki.
14/26 anonim válasza:
Szerintem vagy csaja napal ra is.
Meny oda napal hozá mikor szabad napos.
15/26 anonim válasza:
Először azt írtad,hogy kétszer elvált,majd pedig,hogy magányos farkas.Ha kanos,akkor és azért keres,ez egyértelmű.Szerinted miért lép le egyből szex után?Mindenesetre veled jól járt,mert eléggé naív vagy.
16/26 A kérdező kommentje:
Sajat üzlete van es minden nap abban dolgozik.Itt mindenki ismer mindenkit,tudom,hogy nincs masik nöje.Söt mindenki jo velemennyel van rola,baratnöim szerint is korrekt es nem csajozos tipus.De allitolag a volt felesege egy nagyon nagy ribanc volt es mindenkivel megcsalta,meg allandoan bulizgatni jart masik pasikkal.A nönek van azota uj kapcsolata tehat azzal sem szüri össsze a levet.Lehetseges,hogy csak fel egy komolyabb kapcsolattol?
2013. jún. 20. 16:40
17/26 ASOT válasza:
Szerintem feleslegesek a válaszok, mert úgy is vele fogsz maradni ilyen kapcsolatban is akár, és ezt te is tudod.
18/26 A kérdező kommentje:
Tegnap este együtt voltunk,nem volt semmi nezetelteres közöttünk.Ha ma kidobom,akkor azt fogja hinni,hogy labilis-sertödös nöci vagyok.
2013. jún. 20. 16:43
19/26 A kérdező kommentje:
ASOT nekem nincsenek önrombolo hajlamaim,tehat ha nem kapja össze magat,akkor en nem fogom gyötörni magam mellette.Egyszerüen zavar ez a helyzet,mert tisztan szeretnek latni!
2013. jún. 20. 16:45
20/26 ASOT válasza:
Mit akarsz egyébként?
Akarsz egy normális teljes értékű, körű kapcsolatot, ahol valóban a párod lesz az illető és boldog leszel vele?
Mert ez vele nem fog menni. Úgy néz ki egyszerűen nincs nagyobb igénye mind szexre mind nőre mind rád!
De ha neked elég egy szexkapcsolat meg az hogy egy állandó kavalkáddal élj a fejedben csupa kérdésekkel és bizonytalansággal akkor őt választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!