Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogyan értelmeznétek? (ex)
A volt barátom nem régen ezt lájkolta(igen, adok arra, hogy mit lájkol):
"A múltat le kell zárni,nem azért mert rossz volt,hanem mert halott!"
Egyszerűen ezt nem tudom megérteni..Lassan egy éve, hogy szakítottunk de neki sem vagyok közömbös még, ezt biztosan tudom. Na de ez hosszú, a lényeg az idézet vagy mi a szösz ez.
4-es, amint látod igen, ezen rágódok. Tudod a sztorit? Nem, akkor meg? Inkább a kérdésre válaszoltál volna..:)
A többi választ viszont köszönöm.:)
Én is folyton nézem mit lájkol és mit oszt meg. Pedig letiltott. Csináltam egy új facebookot és onnan nézem :D
Sajnos el kell felejteni szerintem is. Nem akar visszajönni. Hónapokig küzdöttem érte de még mindig hajthatatlan...
Az egy dolog, hogy ezen rágódsz, de emiatt még el is hiszed, hogy van jelentősége egy lájknak. Pedig gyakran nincs. Te megpróbálsz belelátni valamit és őrületbe kergeted magad miatta, miközben ő lehet már el is felejtette mit lájkolt.
De ettől függetlenül ha szakítottál akkor tovább kell lépni. Amíg őt figyeled és rajta gondolkodsz, addig nem tudsz elszakadni tőle és előbb-utóbb nagyon fog fájni ha összejön valaki mással. Ne várd meg ezt, inkább írtsd ki az életedből egy időre.
Sehogy, mert az egy dolog, hogy mit ír ki/lájkol/oszt meg facebookon. Ez lényegében semmit nem jelent rád vagy az egykori kapcsolatotokra nézve. Ha nem keres téged, nem egyértelmű, hogy vissza akar kapni, hogy fontos vagy neki, akkor nem is vagy az, kár őt lesni facen meg elemezgetni a semmit :) Tapasztalat.
Ha egy férfinak kellesz (úgy igazán), akkor azt rohadt egyértelműen közli veled jobb esetben, és minden követ megmozgat, hogy megszerezzen (na persze bizonyos keretek között, a nagy ellenállást nem szeretik). Ha csak huzavona megy, akkor nem vagy fontos neki, jobb ezt elfogadni, és nem megalázni saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!