Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel léphetnék ki a barátzónából?
A barát zónából csak ellenséges vagy neutrális zónába kerülhetsz; párkapcsolatiba, szexkapcsolatiba nem.
Pasi kódex 137.paragrafus
Attól függ, mennyi ideje ismeritek egymást. Ha több éve, akkor nyugodj bele, hogy nem lehetsz több egy jóbarátnál.
Az egyetlen ( kétesélyes) módszer, ha megpróbálod féltékennyé tenni.
szerintem marhaság!
Bókolj neki sokat, meg néha beszélj kicsit félreérthetően.
Ezt mondjuk 2 hétig, utána pedig szerintem a legjobb, ha nyíltan megmondod neki,hogy mostanában úgy érzed,hogy akár egy párként is lehetnétek jó páros.
Szerintem ennek kevés csaj tudna ellenállni,(Természetesen ,ha jol tálalod!) Sok sikert
#5 amit leírt, azt semmiképp se! no offense! de aki nem ért hozzá, nem csinált még ilyet, az ne..
elmondom a bunkó srácok, azért tűnnek bunkónak, és azért születnek erről a klisék, mert a "bunkó" srácok határozottabbak, elhiszik magukról, hogy van bennük érték
és amit akarnak, azt elveszik, félelmet nem ismerően
konkrétan nem lehet elmondani egy adott helyzetre, hogy mit kell tenned, és hogyan
reálisan látnod kell, hogy magadról milyen képet alakított ki a csaj, és azt megcáfolni, minden fajta úton módon
nem kell attól félned, hogyha nem jársz a kedvében, akkor megharagszik rád, pedig másra számít..
(ekkor csinálod jól :) )
vésd az eszedbe, veszíteni innentől már nem veszíthetsz, mert ha nem kapod meg a csajt, akkor hiába állsz mellette nem fog melléd állni, aztán amikor meg már azt látod, hogy más pasinak a karjaiban van, az jobban fog fájni bárminél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!