Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan öljem ki magamból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan öljem ki magamból az érzelmeket?

Figyelt kérdés
Túlságosan érzékeny és érzelmes vagyok. Szeretnék ezen változtatni de nem tudom hogyan. Van olyan,hogy valaki egy rossz szót szól és sírok.
2013. jún. 19. 21:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
a másik meg azárt kellett mindenkit meg ölni hogy ne maradjon tanu. Ha egy 8 éves gyereket életbe hagysz és az látta hogy meg ölted a szüleit akkor arra emlékezni fog és ha fel nő (bosszút álhat) nekem ennyitt mondott a ezredes.
2013. jún. 21. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!