Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan öljem ki magamból az érzelmeket?
Figyelt kérdés
Túlságosan érzékeny és érzelmes vagyok. Szeretnék ezen változtatni de nem tudom hogyan. Van olyan,hogy valaki egy rossz szót szól és sírok.2013. jún. 19. 21:43
2/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.Ha ilyen az alaptermészeted,ezen nem tudsz változtatni,maximum kicsit erősíteni tudod a lelkedet,ahhoz meg sok kudarc,csalódás és élettapasztalat kell.Viszont az önismeret és az önbizalom segít.
3/11 anonim válasza:
Gyere tartok neked órákat hogyan legyél s.ggfej. Úgy jobban fogod magad érezni?
4/11 anonim válasza:
a megfejtés elmondtad "ölj" én is nagyon érzelmes ember voltam ha csak rám ordítottak szinte majdnem sírva fakadtam de 21 évesen be léptem a légi hadseregbe ott a kiképzésbe azt hittem meg halok 6 évet húztam le de az idő alatt meg halt belőlem az érzelem. Ha elmentünk küldtetésre ott mindenkit meg kellett ölni a 6 éves kis gyerktől a 80 éves öreg asszonyt volr úgy le dobtak harminchetünket a sivatgba víz és élelem nélkül teljes felszereltséggel olyam+40 kg-al (lőszer,fegyver,gránát stb...) 3 napig kellett gyalogolnunk hogy ki érjünk a harci terepre és ott pedig minden ártatlan embert meg kellett ölni aki látott minket 37-ből csak 25-en éltüktúl. Volt olyan haverom ideg összeroppanást kapott és bele űrült ő nem bírta a folyamatos gyilkolást én is az miatt száltam ki de szerencse volt hogy csak a 6 éves gyakorlatot írtam alá ha valaki elöbb elakar menni azt meg ölik.
5/11 anonim válasza:
Utolsó,most ez komolyan mondod? A magyar hadsereg ilyen kemény,kegyetlen? :D Legalább a célpontok arabok voltak?
6/11 anonim válasza:
4-es ez nem a francia idegen légiónál volt véletlenül?
Kedves Kérdező! Szerintem ne akard kiölni az érzelmeket. Miért tennéd? Hány éves vagy? Fiú vagy lány? Írhatsz privit is ha úgy jobb..
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
"4-es ez nem a francia idegen légiónál volt véletlenül?
"
Miért ott szerinted megöltenek gyerekeket és időseket? :D Az olyan ENSZ kompatibilis lenne :D.
10/11 anonim válasza:
a 4-es vagyok. A magyarhadseregbe léptem be és eléggé kegyetlen és arabokat iszlámokat albánokat öltünk meg ahová ki tettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!