Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogyan lehetnék főnyeremény-ba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyan lehetnék főnyeremény-barátnő?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szükséges, hogy legyek kedves, aranyos, őszinte, intelligens, tisztelettudó, egyes helyzetekben komoly, de alapvetően vidám természetű, manapság már a helyesírás is nagyon fontos... De! Ezek alapvető dolgok, legalábbis számomra, mindig is ilyen voltam, vagyok, leszek.

Inkább olyan extra dolgokra gondoltam, amikkel még különlegesebb lehetnék, hogy elvarázsoljam leendő páromat. Ilyen például a főzés. Melyik pasi nem szereti, ha a barátnője folyton főz neki mindenféle finomságot? :) Egyebeket tudtok mondani?

2013. jún. 19. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves előző, bocs én nem vagyok állat, az én életem nem csak a szex körül forog, és ezt egy nőtől is elvárom.

Egyébként egy elegáns, kifinomult hölgy ezerszer szexibb, mint egy mellvillantós szabados liba. Ugyanis van önértékelése, és több mint egy darab hús! Ember, aki nem csak a testével tud hódítani, hanem a műveltségével az intelligenciájával, a kedvességével. Nekem már csak ilyen a primitív az ideám.

2013. jún. 22. 13:32
 12/14 anonim ***** válasza:

tegnap 13:32

Akkor kívánom neked hogy az intellektuális csajodról majd harapófogóval kelljen lehúzni a bugyit, a szex neki csak napi rutin legyen, és sose lásd a női idomait csak az esti sötétben! Akkor majd elgondolkodsz hogy mennyire is fontos a szexualitás egy nőnél!

2013. jún. 23. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:

"Akkor majd elgondolkodsz hogy mennyire is fontos a szexualitás egy nőnél!"

Te kevered a ribiséget a szexualitással. Egy konszolidált intellektuális csaj lehet éppen olyan jó az ágyban, sőt jobb, mert ő az érzelmei által vezérelve szeretkezik, nem pedig bagzik, mint egy macska.

2013. jún. 23. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:

ma 20:31

Nem én keverem! Ez a mai kor felfogása.

2013. jún. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!