Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki a kézen fogva járás vagy nem?

Figyelt kérdés

bár milyen korosztály lehet a pár, valakitől hallottam h ő nem szereti a másik gáznak tartja....

ki mit szól hozzá? :D

2013. jún. 19. 16:49
1 2
 1/13 Szergej a Nomad ***** válasza:
szerintem nem ciki :) miért lenne az ? :O
2013. jún. 19. 16:51
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem nincs vele baj
2013. jún. 19. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:

votl olyan korszak mikor nem szerettem megfogni egy lány kezét mert eléggé agressziv környéken sétáltunk és nem szerettem ha le van fogva az egyik kezem.

De mostmár simán benne vagyok nem cikis ez azt jelenti hogy egymáshoz tartozunk. :)

2013. jún. 19. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs vele, mindenkinek szíve joga, hogy preferálja-e vagy sem.

Én személy szerint nem annyira szeretem.:))

2013. jún. 19. 16:53
 5/13 piriiiiii ***** válasza:

Ciki?!

Engem nem zavar. Sőt. :)

2013. jún. 19. 16:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a ciki, hogy ha nem fogja meg a kezét -_- Miért kell másoknak a véleményére alapozni, és az a valaki elég nagy marhaságot mondott, akinek még párkapcsolata sem volt!
2013. jún. 19. 16:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem. Kis szívecskéket írogatni egymás üzenőfalára facebookon, hangosan "kicsikémnek" és társainak szólítgatni egymást telefonba, na az ciki. Kéz a kézben járni szerintem teljesen alap.
2013. jún. 19. 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:
nem, miért lenne az?:) aranyos, és jól is esik..
2013. jún. 19. 16:56
 9/13 anonim ***** válasza:
szerintem sem ciki, mért lenne ?
2013. jún. 19. 16:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2013. jún. 19. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!