Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ti is szakítanátok ezzel a sráccal?
4 hónapja jöttem össze egy 21 éves sráccal, akinek még sosem volt barátnője előttem. Az a probléma, hogy én igyekszem a lehetőségekhez mérten fejleszteni a kapcsolatot, de ez a fiú egyszerűen fejlődésképtelen.
Annyira gyáva és félénk, hogy az már nekem ciki. 4 randira mentem el vele az elején, egyiken sem történt semmi, még egy arcra puszit sem kezdeményezett. Amikor meguntam, úgy döntöttem, én lépek, megcsókoltam. Ettől a naptól kezdve ő úgy hiszi, ásó-kapa... Nekem viszont nagy problémáim vannak.
4 hónap alatt még a nyelves csókig sem jutottunk el, egyszerűen nem képes rá, bárhogy próbálkozom.Úgy érzem, nem tud begerjedni semmire. Van olyan nap, hogy meg sem puszil, még az arcomat sem! Milyen "kapcsolat" ez?
Ezen kívül soha nem dicsért még meg, hogy tesztem neki,a találkozást is mindig nekem kell kezdeményeznem. 4 hónap alatt belefáradtam ebbe a szerepbe.
Úgy érzem, ebből semmi jó nem lesz már. Ilyen pasira nem lehet felnézni, és egyáltalán nem vagyok szerelmes. Viszont ő ragaszkodik hozzám, és szemétnek érzem magam, ugyanis arra készülök, hogy jövő héten szakítok vele.
Ti mit gondoltok?
( 19/L)
Azt javasolnám, tegyél még egy végső próbát! Találkozzatok és mondj el neki mindent őszintén! Azt, hogy te ettől sokkal többet szeretnél, neked kell, hogy kívánjon, folyamatosan dolgozzon a kapcsolaton, kell a szenvedély és a tűz!
Ezeket mondd el neki nyíltan, határozottan és azután hagyj neki egy kis időt, hogy elgondolkozzon rajta! aztán majd kiderül, mi lesz!
úristen szegény :( (nem azért szegény hogy kidobod, hanem azért hogy semmi férfiasság nincs benne)
nekem se vmi könnyű csajozni, de ez azért durva, mégis nekem a rekordom csak 3 hét kapcsolat volt, szal lealázott :DDD
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!