Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye ti is szakítanátok ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ti is szakítanátok ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés

4 hónapja jöttem össze egy 21 éves sráccal, akinek még sosem volt barátnője előttem. Az a probléma, hogy én igyekszem a lehetőségekhez mérten fejleszteni a kapcsolatot, de ez a fiú egyszerűen fejlődésképtelen.

Annyira gyáva és félénk, hogy az már nekem ciki. 4 randira mentem el vele az elején, egyiken sem történt semmi, még egy arcra puszit sem kezdeményezett. Amikor meguntam, úgy döntöttem, én lépek, megcsókoltam. Ettől a naptól kezdve ő úgy hiszi, ásó-kapa... Nekem viszont nagy problémáim vannak.

4 hónap alatt még a nyelves csókig sem jutottunk el, egyszerűen nem képes rá, bárhogy próbálkozom.Úgy érzem, nem tud begerjedni semmire. Van olyan nap, hogy meg sem puszil, még az arcomat sem! Milyen "kapcsolat" ez?

Ezen kívül soha nem dicsért még meg, hogy tesztem neki,a találkozást is mindig nekem kell kezdeményeznem. 4 hónap alatt belefáradtam ebbe a szerepbe.

Úgy érzem, ebből semmi jó nem lesz már. Ilyen pasira nem lehet felnézni, és egyáltalán nem vagyok szerelmes. Viszont ő ragaszkodik hozzám, és szemétnek érzem magam, ugyanis arra készülök, hogy jövő héten szakítok vele.

Ti mit gondoltok?

( 19/L)

2013. jún. 19. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Te mindent megtettél. Már tudom kiknek találták ki a papi hivatást.
2013. jún. 19. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Szegény, nem kicsit mulya srác. Szenvedni fog, de miután te szánalmon kívül nem sokat érzel iránta jobb, ha mielőbb túl lesz a gyerek a szakítás megrázkódtatásán.
2013. jún. 19. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te is elég zárkózott lehetsz belül. Vagy te is úgy érezheted, hogy nem érdemled meg, hogy szeressen... Van akinek idő kell, ezt vagy elfogadod, vagy elmész.
2013. jún. 19. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Van ilyen, én 2 hétig se bírtam volna, szóval hozzám képest, a 4 hónapoddal egész kitartó vagy.
2013. jún. 19. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáltál már beszélni vele?Hátha segítene! Egy próbát megér ;)
2013. jún. 19. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is j lenne megbeszélni vele a dolgot. Ezzel nem veszíthetsz és szerintem ő is felbátorodna. Sokszor nem lehet tudni, hogy éppen mi jó egy nőnek, meg hogy hogyan álljunk hozzátok. Nyisd ki a szád, hogy mit szeretnél és hidd el neki is könnyebb lesz...aztán belelendül.
2013. jún. 19. 13:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Sokszor próbáltam már megbeszélni vele. Mindig ígéri, hogy megváltozik, más lesz, aztán megy minden tovább így.
2013. jún. 19. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt javasolnám, tegyél még egy végső próbát! Találkozzatok és mondj el neki mindent őszintén! Azt, hogy te ettől sokkal többet szeretnél, neked kell, hogy kívánjon, folyamatosan dolgozzon a kapcsolaton, kell a szenvedély és a tűz!

Ezeket mondd el neki nyíltan, határozottan és azután hagyj neki egy kis időt, hogy elgondolkozzon rajta! aztán majd kiderül, mi lesz!

9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből mindig a legrosszabbra, vagy a szakításra gondolni... gyenge ember aki ilyen könnyen felad minden, viszont ha nem szereted, és feleslegesnek érzed ezt az egész srácot, hogy csak pazarlod rá az időt, akkor dobd ki,. Viszont ha tényleg érdekel, és szereted, vagy csak érzel is iránta valamit, akkor mindenféleképp beszélj vele, ugyan így mond el ezt, amit leírtál nekünk. A kommunikáció csodákra képes egy kapcsolatban, ilyen nehéz ezt megérteni az embereknek? Nem panaszkodni kell, meg hisztizni, hanem leülni vele, ha még egy 14-15 éves írná ezt akkor megérteném. De te 19 vagy, ő meg 21. Legyetek már érettebbek, könyörgöm. Ha ez után sem változik, akkor dobd ki.
 10/10 anonim ***** válasza:

úristen szegény :( (nem azért szegény hogy kidobod, hanem azért hogy semmi férfiasság nincs benne)

nekem se vmi könnyű csajozni, de ez azért durva, mégis nekem a rekordom csak 3 hét kapcsolat volt, szal lealázott :DDD

f19

2013. jún. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!