Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szüleim már azt hiszik, hogy meleg vagyok.
24 évesen nem volt még egy épkézláb barátnőm, akit be tudtam volna mutatni nekik. A tágabb értelemben vett családban mindenkinek van már párja és ráadásul én vagyok a legöregebb köztük. Egy családi rendezvényen mindenki hozza a kis barátját, barátnőjét én meg szokás szerint egyedül vagyok mindig, mint egy balf@sz, persze ilyenkor kapom a kellemetlen kérdéseke, hogy nekem ugyan miért nincs barátnőm. Hát azért, mert 2 mondat után lekoptatnak a rákba. Azért nincs, de persze én vagyok a szerencsétlen, mert ennyi idősen nem kellek senkinek.
Van diplomám (mérnök), ápolt, igényes vagyok. Alacsonynak se mondhatom magam (180+), mégse vagyok jó a mai lányoknak.
Kezdem magam egy szaralaknak gondolni, pedig halom számra mászkálnak az utcán párban a nálam hulladékabb emberek.
Nagy igényeim sincsenek, nem kell nekem szupermodell. Fogjon meg benne valami és legyenek céljai, ne csak éljen a világban, valakitől függve.
Jó lesz ez. 3-an írtak, hogy meg szeretnének ismerkedni velem.
1. homokos
2. barátja van és gyereke
3. nem válaszolt az első levelem után
"mivel lány vagyok nem nekem kell kezdeményeznem, csak várok, hogy egyszer egy normális pasi megszólít..."
Hát arra várhatsz, ez már nem az a világ, hogy a nőknek várnia kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!