Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 év után újra "együtt"!? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év után újra "együtt"!? Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
10 évvel ezelőtt talált rám az ELSŐ mindent elsöprő nagy szerelem, akkor én 18 voltam, a barátom 21. Minden olyan volt mint a mesékben, 3 évig együtt jártunk. Aztán én "kiszerettem" belőle, és harag nélkül elváltunk. Azóta neki is, nekem is volt pár (sikertelen) kapcsolatunk. Több, mint egy éve újra beszélünk, az utóbbi néhány héten találkozgattunk is. Mindig egymást hívjuk, ha valami öröm vagy bánat ér bennünket, akár az éjszaka közepén is. Bármikor számíthatunk egymásra. Kétszer végződött az ágyban egy-egy ilyen találkozás. Érzem, hogy szüksége van rám, a szeretetemre, és hogy nem vagyok közömbös neki, ahogyan ő sem nekem. Minden mozdulat, minden pillantás olyan mint régen. Ugyan olyan jó vele együtt lenni, mint régen, talán még jobb. De egyikünk sem beszél erről a helyzetről. Attól félek, elrontanám az egészet. Soha nem mondunk egymásnak nemet, bármiről legyen is szó. Igazi társ lenne, mint anno. Már bánom, hogy akkor elhagytam, nincs nála jobb számomra. És valamiért ő is kötődik,jön, hív,stb. De nem járunk. Nincs senkije,ahogyan nekem sem. Nem tudom meddig húzzuk még így. Fontosak vagyunk egymásnak,de mindenki éli az életét, persze nem rossz értelemben. Jó lenne megállapodni mellette...
2009. okt. 11. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen add a tudtára hogyan érzel! mert előbb-utóbb jön valaki más és elrabolja tőled. ne zúdítsd rá minden érzésed de beszélj róla nekik vagy tegyél ajánlatot úgy egy randevúra hogy az egyértelműen randevú legyen, biztos hogy bele fog menni. ne hagyd elúszni!
2009. okt. 11. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
ülj le vele beszélgetni, kérdezd meg, hogy mi a véleménye arról ami most köztetek van. mit érez, mit gondol, majd mondd el neki hogy te is mit érzel, mit gondolsz, de csak finoman, nehogy rázúdítsd az érzelmeid. Ez nagyon szép dolog hogy 10 év után egymásra találtatok, talán ő az igazi:-) hajrá hajrá, csak okosan, bátran, figyelmesen:-)
2009. okt. 13. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel te voltál annak idején, aki lelépett, neked kellene őszintén elmondani, hogy megváltoztál. Ha ennyire egy hullámhosszon vagytok, azt hiszem elmondhatod neki a megállapodás-dolgot is... Ilyen kitartó férfit érdemes megtartani hosszú távra :)))

Sok boldogságot nektek!

2009. okt. 13. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Semmi, max. dugás.
2009. okt. 13. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!