Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KnightBalazs kérdése:
Jó ötlet ez, müködne?
Figyelt kérdés
Az az ötletem hogy tetszik nekem egy csaj és szerintem én is tetszem neki de nem akarja elhinni és bevallani magának ... Ezért egyszer mikor a barátnöivel ül elöjönnék és énekelnék egy szál rózsával neki hogy bocsájtson meg és szeressen meg ilyenek de nem tom min egyszer berágott mind1 Ez jó ötlet lenne lányok müködne ? Hogy csináljam hogy ényleg elhiggye.2013. jún. 18. 20:49
1/6 anonim válasza:
ha én lány lennék kiröhögnélek levideoználak és felraknám youtube-ra hogy mindenki lássa, milyen szánalmas vagy...
Szerencséd, hogy nem vagyok lány...
4/6 anonim válasza:
ha mindenképp énekelni akarsz, semmiképp se a barátnői előtt csináld, mert az neki zavarba ejtő, menj el hozzá, hívd ki a ház elé és ott... de az éneklés helyett inkább csak mondd el neki.
5/6 anonim válasza:
Hááááááááát.Hogy is mondjam finoman?Ne tedd!!!Lány vagyok és ha nekem ilyen élményben lenne részem...Ha mindenképp valami romantikus dolgot akarsz csinálni, akkor azt ne mindenki előtt tedd, hanem akkor amikor kettesben vagytok.És ne énekelj!Kérlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!